More

  Dagens oddstips: Albirex Niigata vs Yokohama FM

  Det ble fullklaff på det japanske objektet vårt lørdag der Vissel Kobe innfridde med 2-0-seier til 2,80 i odds. Det er dermed med god grunn at vi forsøker oss med en nytt japansk spill søndag morgen og igjen mener vi topplaget står til meget god odds i Albirex Niigata vs Yokohama FM.

  Albirex Niigata vs Yokohama FM

  Albirex Niigata har nå to kamper på rad uten scoring og totalen viser 0-1-4 på de fem siste kampene. Søndagens verter ligger dermed nede på 14. plass på tabellen. Mye enklere blir det neppe når Yokohama FM kommer på besøk. Gjestene innehar 2. plassen på tabellen, fem poeng bak Vissel Kobe. Gjestene står med 4-1-0 på de fem siste kampene og scorer over to mål i snitt pr. kamp denne sesongen. Den innbyrdes historikken er ikke særlig mye mer positiv lesing for vertene. De tolv siste innbyrdes oppgjørene har gitt tre poengdelinger og hele ni seirer til Yokohama FM.

  Albirex Niigata Vs Yokohama Fm
  Dagens Oddstips: Albirex Niigata Vs Yokohama Fm 2

  Tipset

  Albirex Niigata vs Yokohama FM: Det ble suksess med tidligspill i Japan lørdag og med avspark 06.30 søndag morgen på denne setter vi dette spillet allerede i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen