More

  Høydepunkter i kø

  Det ble en riktig så travel kveld i fotballen i kveld, til tross for at de europeiske storligaene er utenfor sesong. Og særlig tilhengere av norske lag fikk atskillig å juble for i kveld: De norske lagene gjorde nemlig nesten rent bort i Europa Conference League-kvalifiseringen. Molde fikk til slutt få problemer med å slå svenske Elfsborg 4-1, slik vi også spådde i kveldens oddstips, til tross for at de kom under 0-1. Kaasa, Haugen, Breivik og Mannsverk noterte seg i tur og orden for hver sin fulltreffer.
  I Finland sikret Lillestrøm seg et glimrende utgangspunkt før returmøtet mot Seinajoen JK på Åråsen om en uke. Kanariene slo finnene 1-0 etter at Dragsnes ble matchvinner halvveis ut i andreomgang. Og i Tsjekkia leverte Viking en sterk bortekamp mot Sparta Praha og fikk med seg 0-0 mot tsjekkerne.
  Scoret fire (!)
  På Red Bull Arena i Leipzig fortsatte Liverpool sesongforberedelsene med treningskamp mot RB Leipzig. Scouserne gjorde kort prosess med det tyske storlaget og vant hele 5-0. Rekordkjøpet Darwin Núñez skuffet i debuten mot Man Utd tidligere i sommer, og etter bare et treningsøkter og noen få minutter i en treningskamp mot erkerivalen, flommet meldinger på sosiale medier hvor spissen ble stemplet som en flopp. I kveld slo 23-åringen ettertrykkelig tilbake og satte hele fire baller i nettet. De resterende 19 andre Premier League-forsvarene er herved advart.
  Lingard klar for Forest
  Vi, og atskillige andre medier, brukte gårsdagens frokostkaffe på å melde at Jesse Lingard nærmet seg Nottingham Forest. Halvannet døgn senere gikk overgangen i orden, og den anvendelige midtbanespilleren skal dermed bruke kommende sesong på å stjele poeng fra de rikeste klubbene i Premier League. Lingard blir imidlertid ikke billig, Forest gir 29-åringen hele £200 000 i uka på ettårsavtalen han har signert med den nyopprykkete klubben.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen