More

  Hoffenheim vs Bayern München – Tippetips, analyse og odds

  Hoffenheim tar i mot Bayern München for en kamp i 1. Bundesliga på lørdag på PreZero Arena. Det endte uavgjort sist gang Hoffenheim møtte Bayern München. Ingen av lagene ønsket å tape, og stillingen ble 1-1. Den beste oddsen på at det igjen blir uavgjort er 4.90 hos bookmakerne. Bayern München er ute etter å overta førsteplassen i 1. Bundesliga, etter å ha tatt 19 poeng til sammen på deres første 10 kamper. Hoffenheim har derimot tatt 17 poeng etter 10 runder spilt. Det betyr at de er nummer fire på tabellen.

  Hoffenheim vs Bayern München – Statistikk

  • Hoffenheim har scoret i 24 av de siste 26 hjemmekampene
  • Hoffenheim har scoret i 18 av de siste 20 kampene
  • Hoffenheim har vunnet 7 av de siste 9 hjemmekampene
  • Hoffenheim har ikke tapt på 8 av de siste 9 hjemmekampene
  • Hoffenheim har ikke tapt på 7 av de siste 9 kampene
  • Bayern München har scoret i 24 av de siste 26 bortekampene
  • Bayern München har scoret i 23 av de siste 25 kampene
  • Bayern München har ikke tapt på 18 av de siste 20 kampene
  • Bayern München har ikke tapt på 10 av de siste 11 bortekampene
  • Bayern München har vunnet 4 av de siste 5 kampene

  Hoffenheim vs Bayern München – Våre spådommer

  Hoffenheim vs Bayern München – Kampanalyse

  Hoffenheim har seks poeng å vise til etter deres seneste tre kamper, som åpnet med et 1-2 tap mot Werder Bremen. De svarte sterkt igjen mot Schalke 04, som ble slått 3-0, før de igjen vant 5-1 over Schalke 04.

  Bayern München er i kjempeform med tre strake seire. Viktoria Plzen ble først slått 4-2. Etter det ble Freiburg utklasset i en 5-0 seier, før de slo Augsburg 5-2 i cupen.

  Hoffenheim vs Bayern München – Innbyrdes oppgjør

  Å tippe på uavgjort sist Hoffenheim møtte Bayern München ville gitt god profitt. Lagene delte poengene i en 1-1 kamp, hvor ingen av lagene maktet å ta seieren. Bayern Munich ser ut til å like å møte Hoffenheim, ettersom de har slått dem seks ganger på de siste 10 møtene. Bookmakerne tror på seier til Bayern Munich, og oddsen er på 1.53.

  Hoffenheim vs Bayern München – Lagnyheter

  Hoffenheim kan ha opptil fire spillere ute, når de lørdag skal spille mot Bayern Munich.

  Andrej Kramaric, Ermin Bicakcic, Benjamin Hübner og Ihlas Bebou mangler i troppen.

  Bayern Munich har tre på listen over skadde og fraværende spillere før deres neste kamp mot Hoffenheim.

  Bayern Munich må klare seg ute Leroy Sané, Manuel Neuer og Bouna Sarr, som fortsatt ikke er skadefri til kampen på PreZero Arena.

  Hoffenheim vs Bayern München – Lagoppstillinger

  Hoffenheim vs Bayern München – Tippetips

  Hoffenheim har vært i stand til å vinne åtte av deres siste 10 kamper foran eget publikum, mens de spilte uavgjort en gang. De led også et nederlag i denne perioden. Bayern München seiret i sju av deres foregående 10 bortekamper, spilte uavgjort to ganger og led et nederlag. Vi tror bortelaget er sterkest i dette oppgjøret, og setter noen kroner på B.

  Over 2.5 mål fant sted åtte ganger i de seneste 10 kampene mellom disse to konkurrentene. Hoffenheim klarte å score 1.4 mål i snitt, mens Bayern München snittet på 2.8 måls pr. kamp.

  Å tippe på at begge lag scorer i de siste kampene mellom Hoffenheim og Bayern München ville ha sikret deg en solid profit. Begge lag har funnet nettmaskene sju ganger i deres siste 10 oppgjør. Oddsen på at begge lag scorer er 1.50 hos bookmakerne.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen