More

  Hjemmeseier i bunnoppgjøret

  Det var et særs viktig bunnoppgjør som ble spilt i Hamar i kveld, da tabelljumbo HamKam fikk besøk av tabellnabo Aalesund. Begge lag sto bokført med ni tap fra sine første tolv kamper, og hjemmelaget sto før dagens batalje med fire strake nederlag. Aalesund sto selv med tre strake tap, før de i forrige runde slo bunnlaget Rosenborg 1-0 på Color Line. Tangotrøyene sto også med 1-12 i målscore og totalt ett poeng fra sine første fem reiser.

  I kveldens batalje sto det 0-0 til pause, men da ikke grunnet manglende scoringsmuligheter. Hjemmelaget var best, og både kunne og burde gått til pause med minimum ett måls ledelse. Den gang ei.

  Etter en drøy times spill skulle imidlertid hjemmepublikummet endelig få noe å juble for, da Henrik Udahl dunket ballen opp i krysset utenfor AAFK-burvokter Sten Grytebust’ rekkevidde. Svaret fra gjestene kom imidlertid ganske umiddelbart. En fin forsering av Kasper Lunding endte med pasning til Markus Karlsbakk, som kontrollert plasserte ballen nede ved stolperota.

  Hamkam-Aafk; Markus Karlsbakk
  Involvert: Markus Karlsbakk Bidro Med Både Scoring, Stolpetreff Og Gult Kort

  1-1 og ferdig? Nei da.

  En tredje scoring på et snaut kvarter kom, og den kom som gave til Briskeby-banden. Giver var Grytebust, som via en særs svak involvering serverte HamKam-stopper Halvor Opsahl på blank. Opsahl bukket, nikket, takket og scoret. To minutter senere hadde Kalsbakk muligheten til å utlikne ledelsen igjen, men denne gang sto stolpen i veien. Og det stolpetreffet skulle til slutt vise seg å bli spesielt kostbart. HamKam tok alle tre poeng, akkurat som spådd i vårt oddstips.

  HamKam passerte både AAFK og Sandefjord, mens tangotrøyene da altså er ny jumbo.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen