More

  Historisk da City vant

  Det var spilt 12 (!) sekunder av lørdagens FA-cupfinale på Wembley, før Ilkay Gundogan sendte Manchester City i føringen mot byrival United. Tidenes raskeste mål i en FA-cupfinale, da tidligere rekordholder Louis Saha brukte 25 sekunder på å sende Everton i føringen mot Chelsea i 2009.

  Historisk Da City Vant Ilkay Gundogan
  Historisk Da City Vant 2

  Og Gundogan var ikke ferdig for dagen. Bruno Fernandes utliknet på straffe etter en halvtime, før rekordholderen etter hvilen sendte City i føringen igjen. De himmelblå dominerte stort den første halvtimen, men misbrukte store scoringsmuligheter og bød de røde tilbake i kampen.

  20 minutter før slutt virket den tyske landslagsspilleren å ha sikret seg hat trick og matchball, men linjemann vinket for offside.

  83,179 tilskuere var innenfor portene for å se den første FA cupfinalen mellom de to Manchester-gigantene, og det var de kledt i himmelblått som fikk mest å juble for. United maktet ikke slå tilbake, til tross for gigantmulighet på overtid, og City drøm om tre titler lever i beste velgående. Neste lørdag får man svaret, når Inter står på motsatt halvdel i Champions League-finalen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen