More

  Hett derby i vente

  Det forventes følelser og het temperatur i tirsdagens Lancashire-derby mellom Blackburn Rovers og Burnley. De to erkerivalene har begge noe å strekke seg etter, og spesielt for hjemmelaget står atskillig på spill. Rovers har omsider falt ut av topp 6, og er avhengig av poeng – helst alle tre- for å posisjonere seg i kampen om play off. Burnley har lenge vært klare for umiddelbar retur til Premier League, men trenger fortsatt én seier for å også være sikret ligatittelen.

  Blackburn – Burnley
  Ewood Park
  Tirsdag 21.00

  Blackburn er, for første gang på to måneder, ute av topp 6. Og det etter for andre gang på én uke å ha mistet ledelse på overtid. Forrige uke kom utlikningen sågar av motstanderlagets keeper, før det lørdag var selvmål av Dominic Hyam som gjorde at seieren mot Lancashire-nabo Preston North End røk i fjerde overtidsminutt.  Ingen av de siste seks er vunnet, og alle de siste fire har endt med poengdeling. Nå venter enda en nabo, og en enda større rival.

  Burnleys opprykk til Premier League har vært klart lenge, men den siste spikeren i kista for å bekrefte også ligatittelen lar vente på seg. Den burde så definitivt kommet hjemme mot QPR lørdag, men til tross for i første 45 å ha spilt ball i hatt med gjestene på Turf Moor, så endte det med sesongens første hjemmetap. Slo Blackburn 3-0 hjemme i november.

  Odds fra Norsk Tipping:
  H: 3,15
  U: 3,15
  B: 2,10

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen