More

  Heseblesende Yorkshire-derby

  I en festaften på Oakwell stoppet Barnsley den lange rekken til Sheffield Wednesday.

  Oakwell var festkledd og Devante Cole økte lydnivået da han etter bare ti minutter lurte inn 1-0 for hjemmelaget etter en glimrende pasning av deres danske stopper. 13 sekunder senere lå 2-0 i nettet bak Cameron Dawson. Cole vann tilbake ballen rett fra avspark og den fant veien til James Norwood som tok en herlig touch før markkryperen fant lengste hjørnet. Gjestene kom etter hvert til hektene og etter halvtimen kom reduseringen. Michael Smith kom seg fri på kanten før han la ballen på sølvfat til Lee Gregory i sekstenmeteren. Begge lag kunne scoret flere mål før pause men keeperne Dawson og Harry Isted vartet begge opp med glimrende redninger.

  Wednesday tok kommandoen etter hvilen og det var ikke ufortjent at Gregory igjen sørget for 2-2 med kvarteret igjen å spille. Da så det ut som gjestene skulle ta alle tre poengene men de påfølgende sjansene gikk ikke i mål. I stedet for ble det en innbytter hos hjemmelaget som skulle ordne nytt brøl. Ballen datt heldig ned i beina til Max Watters som fra seks meter klinte ballen i nettaket. Gjestene prøvde seg på et nytt press men Barnsley kunne på overtid kontre inn 4-2. Stopper Liam Kitching tok et sugende løp og befant seg plutselig alene med Dawson og gjorde ingen feil.

  Dermed tok Barnsley sin tiende seier på deres tolv siste kamper. Med 32 av 36 poeng har de nå heng på teten. For Sheffield Wednesday stoppet dermed den imponerende rekken på 23 kamper uten tap. Plymouth tok over tabelltoppen med sin seier borte mot Accrington og akkurat nå er det vidåpent mellom disse tre og Ipswich om de to plassene som gir direkte opprykk.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen