More

  Heseblesende CL-kveld

  Kveldens Champions League-runde ga så definitivt valuta for pengene. Og det var som varslet i Barcelona det var mest nerver. Hjemmelaget kjente på presset etter forrige helgs uheldige 0-1-tap mot Inter, og var pisket til å ta poeng -helst tre – i returen onsdag kveld. Det holdt hardt.

  Ousmane Dembélé roet nervene en smule, da han fem minutter før pause gjorde 1-0. Det var imidlertid bare spilt femten minutter av andreomgangen før Nicolò Barella og Lautaro Martínez hadde snudd kampen til italienske gjesters fordel.

  Lewandowski utliknet med ni minutter igjen på klokka, men Inter virket å ha avgjort da Robin Gosens minutter før full tid gjorde 3-2 til bortelaget.

  Heseblesende Cl-Kveld Lewa Scaled
  Heseblesende Cl-Kveld 4

  Med Robert Lewandowski på banen kan man imidlertid aldri lukke øynene. Den tidligere Bayern-angriperen steg himmelhøyt og stanget på formidabelt vis inn 3-3, før Ter Stegen fire minutter på overtid reddet Barca fra full fiasko.

  Barcelonas håp om avansement fra dødens gruppe lever, og allerede kommende helg dukes det altså for El Clásico.

  Det var imidlertid ikke bare i Barcelona det ble feiret flust med scoringer. Liverpool havnet under på besøk hos Rangers i Glasgow, men slo voldsomt tilbake etter pause. Det endte med 7-1-seier til gjestene fra Merseyside, og tidenes raskeste CL- hat trick fra Mo Salah. Gladest var uansett Harvey Elliott, som scoret sitt aller første Champions League-mål.

  Heseblesende Cl-Kveld Salah Scaled
  Heseblesende Cl-Kveld 5

  Også Tottenham gikk seirende ut av kvelden. Ikke helt uventet var det Harry Kane og Heung-min Son som scoret målene da Eintracht Frankfurt ble slått 3-2 i London.

  Heseblesende Cl-Kveld Club Brugge
  Heseblesende Cl-Kveld 6

  Club Brugge ble utspilt og tapte skuddstatistikken 5-21 på besøk hos Atletico Madrid, men holdt uansett nullen og er dermed for aller første gang i klubbhistorien klare for utslagsrundene i Champions League.

  Kveldens CL-resultater:

  Gruppe A:

  Napoli – Ajax 4-2

  Rangers – Liverpool 1-7

  Gruppe B:

  Atlético Madrid – Club Brugge 0-0

  Bayer Leverkusen – Porto 0-3

  Gruppe C:

  Barcelona – Inter 3-3

  Viktoria Plzen – Bayern München 2-4

  Gruppe D:

  Sporting – Marseille 0-2

  Tottenham – Eintracht Frankfurt 3-2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen