More

  Herjer videre i Championship

  Champagnen er på kjøl. For festfotballen fortsetter for topplagene i Championship.

  Man visste hvor dette skulle ende da Josh Brownhill fant Nathan Tella etter kvarteret spilt. Burnley sin marsj mot Premier League tok ikke pause i dagens hjemmekamp mot Preston. Og nevnte Tella ble den store helten med hattrick i oppgjøret som endte 3-0 til serielederne hjemme på Turf Moor.

  For Sheffield United ser det også ut til å ende med opprykk selv om de ligger syv poeng bak serielederne. Hjemme på Bramall Lane startet Sander Berge showet med sin scoring etter 20 minutter spilt og heller ikke her stoppet det før det stod 3-0. En tung aften for Swansea som så Jack Robinson og Oli McBurnie score de to siste.

  Det blir kanskje ikke direkte opprykk men Middlesbrough herjer videre de også. Laget som ligger ti poeng bak Sheffield United innehar tredjeplassen en uke til etter at de slo Cardiff 3-1 på bortebane. Marcus Forss gav gjestene ledelsen før Cardiff fikk en etterlengtet scoring gjennom nylig innlånte Sory Kaba. Men det var ikke bare han som fikk sin debutscoring i Wales denne ettermiddagen. Cameron Archer sendte Boro tilbake i ledelsen med sitt første for klubben før Riley McGree fastsatte sluttresultatet til 3-1 på overtid.

  I bunn tok Wigan en etterlengtet seier da de slo managerløse Huddersfield 1-0 i bunnoppgjøret. Jack Whatmough sikret Wigan deres første seier på ni kamper med sin scoring ti minutter før full tid. Seieren tok de forbi både Huddersfield og Blackpool men de befinner seg fortsatt på nedrykksplass på dårlige målforskjell enn Cardiff.

  Mer om runden får du i tirsdagens utgave av Tipsbladet, og her på nettsiden vår.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen