More

  Helgens spill i The Championship

  Michael Beale har frem til i sommer vært Steven Gerrards høyre hånd, i både Rangers og Aston Villa. Da han i sommer takket ja til sin første sjefsjobb, så var det i Queens Park Rangers hvor han i stor grad måtte skape et vinnerlag av lånesoldater og free transfers. Og at han har taklet oppgaven finnes det ingen tvil om. Etter onsdagens 3-0-seier mot Cardiff troner QPR på toppen av Championship-tabellen. Fire av siste fem kamper er vunnet, og Beale hylles av alle.

  Populariteten blant Hoops-fansen ble ikke mindre da han torsdag takket nei til tilbudet om å gå i dialog med Wolves om den ledige managerstillingen på Molineux.

  Helgens Spill I The Championship Beale
  Helgens Spill I The Championship 2

  -Jeg har bedt spillerne bli værende for å kjempe om opprykk, og da ville det ikke vært særlig troverdig å selv forsvinne ved første og beste anledning, sier QPR-bossen (som nå naturligvis linkes til Villa).

  Hovedstadsklubben blir også vår utvalgte favoritt for helgen, når de lørdag får besøk av et Wigan-lag som ikke er inne i sin beste periode. The Latics har tapt fire av sine siste fem, og da synes H-oddsen på Loftus Road fristende. Det ryddes også plass til hjemmeseier for formsterke Millwall, som gjennom onsdagens 3-0-seier mot Watford tok sin tredje strake trepoenger. WBA har kvalitet i rekkene, men er inne i en forferdelig tung periode.

  Tipset går til ligalederen, men samtidig kan man ikke i særlig grad lene seg til en kikk på tabellen når Championship-bongene skal leveres. Fra QPR i tet og ned til Bristol City på 12.plass skiller usle seks poeng. Rotherham på 11.plass har sågar to kamper til gode på direkte opprykkksplass. Med seier i de to hengekampene vil The Millers være forbi tabelltoer Blackburn Rovers.

  Og apropos Blackburn. Lancashire-klubben er altså nummer to på tabellen til tross for å ha tapt hele 7 av sine første 16 kamper.

  Duoen Norwich (3/12) og Sheffield United (2/15), som for to uker siden toppet tabellen, har til sammen plukket 5 poeng fra siste 27 mulige.

  Sa noen bingo-liga?

  Helgens utvalgte spilltips i The Championship:

  QPR – Wigan      H            2,02

  Millwall – West Brom     H            2,80

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen