More

  Helgens dobbel OBOS-ligaen runde 28

  Helgens dobbel OBOS-ligaen runde 28

  Helgens Dobbel I Obos-Ligaen Runde 28
  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 28 4

  Sogndal – KFUM Oslo

  Spill: KFUM Oslo vinner.

  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 28
  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 28 5

  Sogndal er ikke klare for kvalik helt ennå, og har bare tre poeng ned til Ranheim på syvendeplass. Lørdag fikk de bare med seg 2-2 mot bunnlaget Hødd, til tross for at Berg Nundal og Sjølstad sendte sogningene i ledelsen to ganger. Saftkokerne har tapt bare én av de siste fem, men kun to av disse har endt med triumf. Har også vunnet kun én hjemmekamp siden august.

  Opprykksfesten på Ekeberg lar vente på seg, etter at KFUM Oslo bare klarte 0-0 hjemme mot Raufoss i helgen. Det var Oslo-lagets første poengtap etter fem strake seirer, men Kåffa tar med seg et bunnsolid fundament til Sogndal, og har holdt nullen i alle sine fire siste kamper. 

  Åsane – Moss

  Spill: Uavgjort.

  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 28
  Åsane Skal Ut I Nedrykks-Thriller Mot Hødd.

  Åsane er ikke ute av fare ennå, og to strake tap gjør at det skiller kun tre poeng ned til Jerv på kvalikplass. Forrige runde var det Kristiansund som ble altfor sterke og vant til slutt 4-1. Bør imidlertid ha atskillig bedre muligheter til poeng her, for Moss er av et helt annet kaliber enn både Fredrikstad og Kristiansund. 0-4-tapet for Fredrikstad var Åsanes første hjemmetap etter fem strake seirer.

  Moss vil med stor sannsynlighet spille OBOS-fotball også neste sesong, selv om de har tapt begge sine to siste kamper. Søndag var det Ranheim som ble for sterke og vant 1-0 på Melløs. Moss har vært særs svake på bortebane denne sesongen, og vunnet kun én kamp på fremmed gress.  

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 15.00Sogndal – KFUM Oslo2,103,702,90B til 2,90 i odds
  Søndag, 15.00Åsane – Moss2,103,702,90U til 3,70 i odds
  Totalodds: 10,73

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens OBOS-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen