More

  Helgens dobbel OBOS-ligaen runde 2

  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 2
  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 2 4

  Stabæk – Bryne

  Spill: Bryne vinner.

  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 2
  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 2 5

  Stabæk kan ta mot av 1-1 på en vanskelig bortearena mot Aalesund i ligapremieren. Så ut til å gå mot tap, men William Wendt utlignet for bæringene helt på tampen av det mer eller mindre helt nyetablerte Stabæk-mannskapet. Bob Bradley kan meget vel trenge tid på å drille inn sin nye stall til amerikanerens foretrukne toner, og kan hende er dette et godt tidspunkt for Bryne å møte bæringene på.

  Jærbuene er nevnt som en outsider til en topplassering denne sesongen, og Kevin Knappens mannskap kom veldig godt i gang med fullt fortjent 3-1-seier over Start. Duarte Moreira ankom Bryne på høsten i fjor, og ble en umiddelbar hit. Portugiseren fortsatte den fine trenden med ny dobbel mot Start.

  Lyn – Kongsvinger

  Spill: Uavgjort.

  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 2
  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 2 6

  Lyn er omsider tilbake i OBOS-ligaen, men fikk verst tenkelige start på comebacket med hele 0-3 i sekken borte mot Moss. Jan Halvor Halvorsen innrømmet at laget hans hadde prestert altfor svakt, og får det på ingen måte enkelt her, mot opprykksjagende Kongsvinger.

  KIL har blitt drevet ekstremt godt de siste årene, og pila fortsetter å peke over. 0-1 ble til 2-1 i ligapremieren hjemme mot Ranheim, og Harald Holter ble matchvinner ett minutt på overtid. Dermed kom Johan Wennberg flott i gang med sesongen, og svensken fikk i vinter permanent kontrakt etter å ha tatt over for Vegard Hansen midtveis i sesongen i fjor. Var et av OBOS-ligaens bedre bortelag i 2023, med åtte seirer.

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens OBOS-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER.

  Helgens dobbel OBOS-ligaen runde 2

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 16:00Stabæk – Bryne1,673,854,30B til 4,30 i odds
  Søndag, 17.00Lyn – Kongsvinger2,803,602,20U til 3,60 i odds
  Totalodds: 15,48

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen