More

  Helgens dobbel League One runde 8

  Helgens dobbel League One runde 8. Vi gir dere en smakebit på hva dere får som abonnement i Tipsbladet hver helg.

  Helgens Dobbel League One Runde 8
  Helgens Dobbel League One Runde 8 3

  Wigan – Cambridge

  Spill: Wigan vinner

  Wigan vinner dagens oppgjør mot Cambridge. Selv om det er bortelaget som jakter toppen av tabellen har Wigan levert bra i sesongstarten. Uheldige som fikk et tidlig rødt kort i forrige hjemmekamp mot Barnsley, men med ti mann i store deler av kampen burde og kunne de fått med seg poeng i den kampen. Kjempet seg tilbake til 1-1 borte mot Blackpool sist, bare for å se at poenget røk på overtid. Hjemme på DW Stadium skal de ta Cambridge som etter en råsterk sesongstart har fått det noe tøffere.

  Det stoppet dem derimot ikke i å ta en sterk 1-0 seier over Reading før landslagspausen. Hadde lite å stille opp med forrige gang de var på tur, og det blir nok litt for tøft her også.

  Reading – Bolton

  Spill: Uavgjort

  Reading fikk ny poengstraff denne uken og havnet med det under streken igjen. Det pur unge mannskapet til Ruben Selles har vist potensial til at dette kan bli en grei sesong om de får orden på det økonomiske rotet. Har til gode å spille uavgjort denne sesongen, men har vunnet sine to siste hjemmekamper mot litt mindre tøff motstand. Bolton på sin side kommer fra uavgjort i sin forrige bortekamp mot Burton og trolig vil de si seg fornøyd med ett poeng i dagens kamp.

  Thelo Aasgaard Og Wigan
  Thelo Aasgaard Og Wigan

  Helgens dobbel League One runde 8

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 16.00Wigan – Cambridge2,053,253,05H til 2,05 i odds
  Lørdag, 16.00Reading – Bolton3,103,351,95U til 3,35 i odds
  Totaloddsen 6,87

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens Bundesliga-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen