More

  Helgens dobbel La Liga runde 35

  Helgens Dobbel La Liga Runde 35
  Helgens Dobbel La Liga Runde 35 4

  Alavés – Girona

  Spill: Alavés vinner.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 35
  Helgens Dobbel La Liga Runde 35 5

  Alavés har vasket frem formidabel form på tampen av sesongen, og har radet opp tre strake seirer uten baklengs i målprotokollen. I denne rekken startet de med feiende flott 2-0-seier over Atlético Madrid, og fulgte opp med overbevisende 3-0 mot Celta Vigo. Og i forrige runde var det duket for ny, imponerende triumf med 1-0-seier borte mot Valencia.

  Girona lå under 1-2 i Katalonia-derbyet mot Barcelona sist helg, men de sjarmerende artistene var klart best og vant til slutt fullt fortjent 4-2. Artem Dovbyk scoret sitt 20. ligamål for sesongen, og takket være tre strake seirer, har Blanquivermells sikret seg sensasjonell Champions League-billett neste sesong.

  Cádiz – Getafe

  Spill: Getafe vinner.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 35
  Helgens Dobbel La Liga Runde 35 6

  Med 0-3-tapet for Real Madrid, begynner det å se ekstremt vanskelig ut for Cádiz, med tanke på fornyelse av La Liga-kontrakten. Los Piratas har plutselig seks poeng opp til Mallorca på 17. plass, og kun et lite under kan redde dem, og en av de største Remontadas i nyere tid. Har dessuten tatt kun ett poeng i sine fire siste kamper, og scoret kun to mål i denne perioden.

  Getafe har forsvinnende lite å spille for i sesonginnspurten, og ligger så midt på tabellen som det går an. Tapte 0-2 i et uinspirert tap for Athletic Bilbao i forrige runde, og våknet ikke før baskerne var to mål foran. Under 2,5 mål i seks av Getafes syv siste kamper, og har vunnet kun én av de siste åtte på bortebane.

  Helgens dobbel La Liga runde 35

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Fredag, 21:00Alavés – Girona3,403,502,05H til 3,40 i odds
  Søndag, 14:00Cádiz – Getafe2,053,153,80B til 3,80 i odds
  Totalodds: 12,92

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen