More

  Helgens dobbel La Liga runde 32

  Helgens Dobbel La Liga Runde 32
  Helgens Dobbel La Liga Runde 32 4

  Celta Vigo – Las Palmas

  Helgens Dobbel La Liga Runde 32
  Helgens Dobbel La Liga Runde 32 5

  Spill: Celta vinner.

  Celta Vigo fikk det som ventet litt for tøft borte mot Real Betis forrige fredag, men da Jørgen Strand Larsen reduserte ett minutt på overtid, ble det ordentlig svett i de bakre rekker hos Betis. Celta røk til slutt 1-2 likevel, og kan prise seg takknemlig for at Cádiz tapte mot Barcelona.

  Dette er en av de aller mest vinnbare kampene de har igjen, for Las Palmas har visnet helt etter en glimrende første halvdel av sesongen. Ankommer Balaídos på ryggen av fire strake tap, og Las Palmas har ikke scoret mål i noen av disse. Sist var det Sevilla som ble for sterke og vant 2-0, og laget fra Gran Canaria kan prise seg lykkelige for at de tok nok poeng før jul.

  Real Madrid – Barcelona

  Spill: Barcelona vinner.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 32
  Helgens Dobbel La Liga Runde 32 6

  Helgens store høydepunkt. Real Madrid kan avgjøre tittelracet én gang for alle, i den grad det har vært et tittelrace denne våren. Har åtte poeng ned til Barcelona før helgens El Clásico, men kan hende er det duket for ørliten spenning om Los Blancos skulle ryke her. Vant også 2-1 i det omvendte oppgjøret i oktober etter en vidunderlig Jude Bellingham-dobbel. Kraftanstrengelse av de sjeldne i midtukens CL-kvart mot Barcelona.

  Barcelona har alt å vinne og forsvinnende lite å tape her, annet enn prestisjen og æren som følger med i et El Clásico. Kan vise til forrykende form, og har vunnet fire strake i La Liga uten baklengs, og forrige helg tok en reservepreget startellever av seg bunnlaget Cádiz med 1-0 etter akrobatisk scoring av João Félix. Forsvant hodestups ut av Champions League i midtuken.

  Ikke abonnent? Trykk på tilbudsknappen, og få eksklusiv tilgang til alt om helgens La Liga-runde, og mye, mye mer!

  Helgens dobbel La Liga runde 32

  Lørdag, 14:00Celta Vigo – Las Palmas1,723,654,70H til 1,72 i odds
  Søndag, 21:00Real Madrid – Barcelona1,853,854,30B til 3,70 i odds
  Totalodds: 6,36

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen