More

  Helgens dobbel La Liga runde 31

  Helgens Dobbel La Liga Runde 31
  Helgens Dobbel La Liga Runde 31 4

  Atlético Madrid – Girona

  Spill: Girona vinner.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 31
  Helgens Dobbel La Liga Runde 31 5

  Atlético Madrid er midt i dobbeltoppgjør mot Borussia Dortmund i Champions League, og har minst ett øye på neste ukes retur i Tyskland for å sikre seg avansement til semifinalen. Ble utspilt av både Cádiz og Barcelona med til sammen 0-5, før de reiste seg med 2-1-seier mot Villarreal i runden før cupfinale-helgen. Er et av Spanias desidert sterkeste hjemmelag.

  Girona har slettes ikke kontroll på fjerdeplassen riktig ennå, i hvert fall ikke om de ryker her. Da vil avstanden til Atlético være på kun fire poeng. Har tapt og vunnet annenhver kamp de siste seks ligarundene, og slo formsvake Real Betis knepent 3-2 forrige runde. Da måtte det en overtidsscoring av Cristhian Stuani til. 

  Athletic Bilbao – Villarreal

  Spill: Athletic Bilbao vinner.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 31
  Iker Muniain, Athletic Bilbao

  Historisk uke for Athletic Bilbao, som lørdag kunne feire klubbens første Copa del Rey-tittel siden 1984. Var storfavoritter før oppgjøret mot Mallorca, men måtte ha både ekstraomganger og straffekonkurranse før baskerne omsider kunne hevet trofeet. Nå rettes alt fokus mot ligainnspurten, fjerdeplass og billett til neste sesongs Champions League.

  Europa er trolig for langt frem for Villarreal, takket være en spektakulær svak første halvdel av sesongen. Har imidlertid hevet seg voldsomt etter jul, og særlig Alexander Sørloth har prikket inn formen. Hadde ni strake uten tap i ligaen før Atlético Madrid hårfint ble for sterke med 2-1-seier i runden før cupfinalehelgen. 

  Helgens dobbel La Liga runde 31

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 14:00Atlético Madrid – Girona2,003,703,35B til 3,35 i odds
  Søndag, 18:30Athl. Bilbao – Villarreal1,723,904,30H til 1,72 i odds
  Totalodds: 5,76

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen