More

  Helgens dobbel La Liga runde 30

  Helgens Dobbel La Liga Runde 30
  Helgens Dobbel La Liga Runde 30 4

  Real Madrid – Athletic Bilbao

  Helgens Dobbel La Liga Runde 30
  Helgens Dobbel La Liga Runde 30 5

  Real Madrid dundrer videre mot suverent ligagull, og etter et litt overraskende 2-2-resultat mot Valencia i begynnelsen av mars, har ligalederne slått tilbake med to seirer og 8-2 i målscore. Vinícius Júnior avslørte imidlertid under landslagspausen at han har slitt med motivasjonen i La Liga, grunnet all den rasistiske hetsen han har mottatt. Få det bort.

  Athletic Bilbao er i full fart på vei mot Champions League, og spiller kanskje den morsomste fotballen i La Liga. Fotballfeberen herjer i Bilbao, og fansen har falt pladask for denne sesongens utgave av Los Leones. Har tapt kun to av de siste 19, og bli ikke overrasket om de får med seg et resultat her.

  Villarreal – Atlético Madrid

  Helgens Dobbel La Liga 30
  Helgens Dobbel La Liga Runde 30 6

  Villarreal er et av de store formlagene i La Liga for tiden, og har radet opp fire strake seirer. Det har tatt den gule ubåten opp på øvre halvdel av tabellen, men måtte jobbe for poengene da de knepent slo Valencia 1-0 sist. En klubb som lenge har ligget i ruiner, kan i stedet ende opp med nye turer ut i Europa neste sesong, om de fortsetter å holde trykket oppe, som i de siste ukene.

  Atlético Madrid har sitt å revansjere etter å ha blitt knust av Barcelona med 0-3 i forrige runde. Los Colchoneros var nest best i alle spillets faser, og tapte fullt fortjent. Plassen i neste sesongs Champions League er langt fra garantert, og har også en kvartfinale i denne turneringen mot Dortmund å ta hensyn til. 

  Helgens dobbel La Liga runde 30

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 21:00Real Madrid – Athl. Bilbao1,524,205,70U til 4,20 i odds
  Mandag, 21:00Villarreal – Atl. Madrid2,953,652,20H til 2,95 i odds
  Totalodds: 12,39

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen