More

  Helgens dobbel La Liga runde 27

  Helgens Dobbel La Liga Runde 27
  Helgens Dobbel La Liga Runde 27 4

  Sevilla – Real Sociedad

  Tips: Real Sociedad vinner.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 27
  Helgens Dobbel La Liga Runde 27 5

  Sevilla har, noe overraskende, fått et løft etter ansettelsen av Quique Sánchez Flores, og tatt seg unna den verste nedrykksfaren. Kunne vise til finfine 2-2-0 på formtabellen, før de tapte knepent 0-1 mot ligaleder Real Madrid forrige helg. Slo sågar Atlético Madrid 1-0 i sin forrige hjemmekamp, men det var også deres første triumf på eget gress siden september. Real Sociedad er i ussel form, og i midtuken røk de også ut i semifinalen i Copa del Rey på straffespark mot Mallorca. Har vunnet kun én av de siste åtte i alle turneringer, og sesongen deres er i ferd med å falle helt av sporet. Har imidlertid tapt bare én av de ni siste bortekampene sine.

  Getafe – Las Palmas

  Tips: Las Palmas vinner.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 27
  Helgens Dobbel La Liga Runde 27 6

  Getafe hadde lite å stille opp med i forrige helgs bortekamp mot Barcelona, og ble sendt hjem til Estadio Coliséum med 0-4 i bagasjen. Det var første gang siden september Azulones slapp inn fire i en og samme kamp, og får en ny tøff test her. José Bordalás har gjort en flott jobb med å holde laget unna nedrykkstrøbbel, men ikke alle med hjertet for Getafe er fornøyd med prisen de betaler for å være middelhavsfarer, som er å spille middelaldersk fotball. Las Palmas står for en atskillig mer moderne stil, og har så langt blitt betalt med plass på øvre halvdel. Trener Garcia Pimienta har sågar blitt linket til den snart ledige Barcelona-jobben. Klarte imidlertid «bare» 1-1 hjemme mot Osasuna forrige runde.

  Helgens dobbel La Liga runde 27

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 14.00Sevilla – Real Sociedad2,552,952,95B til 2,95 i odds
  Lørdag, 18.30Getafe – Las Palmas2,003,104,10B til 4,10 i odds
  Totalodds: 12,09

  Ikke abonnent? Få tilgang til alt innhold om La Liga, eksklusive tips, og mye, mye mer. Klikk på tilbudsknappen for å prøve Tipsbladet for en femmer i fire uker!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen