More

  Helgens dobbel La Liga runde 23

  Helgens Dobbel La Liga Runde 23
  Helgens Dobbel La Liga Runde 23 4

  Nytt treff på våre spanske spillforslag forrige helg. Dermed har to av de siste tre La Liga-bongene gitt gevinst, mens vi har prikket inn favoritten i alle tre siste helger. Denne runden går vi for hattricket, og det til enda høyere odds enn vanlig.

  Osasuna – Celta

  Spill: Osasuna vinner.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 23
  Helgens Dobbel La Liga Runde 23 5

  Etter strake seirer mot Almería og Getafe, måtte Osasuna nøye seg med 1-1 borte mot Sevilla søndag. Ante Budimir utlignet vertenes ledelse ti minutter etter pause, og kroaten er dermed oppe i ti ligamål denne sesongen, to flere enn han scoret i hele forrige sesong. Tapte knepent mot Barcelona i midtuken. Er sterke hjemme på El Sadar, og her har de vunnet tre strake og gått ubeseiret de siste fem.

  Celta kom tidlig bakpå mot Girona, og dermed ble hver feilpasning og avslutning utenfor mål møtt med pipekonsert fra egne tilhengere. Rafa Benítez sitter stadig mindre trygt i sjefsstolen, men det spørs om det hjelper for selvtilliten til spillerne at hver personlige feil skal bli møtt med pipekonsert. Har ikke vunnet noen av de siste åtte på bortebane. 

  Alavés – Barcelona

  Spill: Alavés vinner.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 23
  Helgens Dobbel La Liga Runde 23 6

  3-0-resultatet er nokså flatterende, men like fullt ekstremt viktig for Alavés, som tok sin tredje strake seier i ligaen på bekostning av Almería. Har dermed bykset helt opp til 11. plass på tabellen, og mot tabelljumboen var det stjerneskuddet Samu Omorodion som stod frem. Det 19 år gamle stjerneskuddet banket inn ligamål nummer fem og seks for sesongen.

  Etter at Barcelona slapp inn fem mål på egen hjemmebane for første gang på over 60 år i 3-5-tap-et mot Villarreal, annonserte Xavi at han går av som manager etter sesongen. Hvordan det påvirker Barca herfra og ut, gjenstår å se, men det synes ganske sikkert at det kan i alle fall ikke bli stort verre enn det er nå. Fikk en liten oppreisning i midtuken med 1-0 hjemme mot Osasuna.

  Helgens dobbel La Liga runde 23

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 18:30Alavés – Barcelona3,953,651,85H til 3,95 i odds
  Søndag, 16:15Osasuna Celta2,303,103,20H til 2,30 i odds
  Totalodds: 9,08

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen