More

  Helgens dobbel La Liga runde 17

  Helgens Dobbel La Liga Runde 17
  Helgens Dobbel La Liga Runde 17 4

  Det ble en festhelg for alle som fulgte våre La Liga-tips forrige runde. Helgen startet med Getafes 1-0-seier til 2,65 i odds, og søndag trodde vi Girona kom til å gå seirende ut av toppkampen mot Barcelona. Ligalederne innfridde til gagns og reiste hjem til Girona med 4,20 til 5,50 i odds, og dermed tikket oddsdobbelen vår til nærmere 15 i odds! Slike tilbakebetalinger kan naturligvis ikke garanteres hver helg, men vi tar nye tak. Og denne gangen er det også duket for midtukerunde, som vil bli dekket på våre hjemmesider tidlig neste uke. 

  Osasuna – Rayo Vallecano

  Spill: Uavgjort.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 17
  Chimy Ávila, Osasuna

  Som forrige runde, prøver vi oss allerede fredag kveld denne helgen. Osasuna og Rayo Vallecano barker sammen på El Sadar, og dette er to lag som er glad i å spille uavgjort.

  Andre strake uavgjorte for Osasuna, som nå har spilt 1-1 i de tre siste kampene sine. Sist var det bunnlaget Cádiz de delte poengene med, og trengte en straffe fra Ante Budimir etter drøyt halvspilt andreomgang for å få med seg det ene poenget hjem til Pamplona. Osasuna har nå spilt seks strake uten seier, og vant sist i oktober, mot Granada.

  Det går lang tid mellom trepoengerne også for Rayo Vallecano. Madrid-laget har vunnet kun én av sine siste 11, og uavgjort er som regel gjengangeren. Mandag kveld klarte de bare 0-0 hjemme mot Celta Vigo, til tross for at de dominerte store deler av det oppgjøret. Har spilt uavgjort i syv av de siste ti matchene. 

  Almería – Mallorca

  Spill: Almería vinner.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 17
  Helgens Dobbel La Liga Runde 17 5

  Almería spiller egentlig tidvis brukbar fotball, men har likevel bare fire (!) poeng å vise til etter 15 spilte ligakamper. Sesongens første seier lar stadig vente på seg, men den forløsende trepoengeren er trolig like om hjørnet. Hele 11 av de 13 siste kampene deres har endt med over 2,5 scoringer. Det begynner å brenne allerede, med tanke på La Liga-plassen neste sesong.

  Mallorcas fem poeng på de siste tre kampene er den beste formen de har vist hele denne sesongen, og tok en svært viktig seier i bunnoppgjøret mot Sevilla og vant 1-0. Cyle Larin ble matchvinner med sitt første ligamål for sin nye klubb etter overgangen fra Real Valladolid i sommer.  

  Helgens dobbel La Liga runde 17

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Fredag, 21:00Osasuna – Rayo Vallecano2,103,203,50H til 1,65 i odds
  Søndag, 14:00Almería – Mallorca2,553,252,70H til 6,20 i odds
  Odds: 8,16

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens La Liga-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen