More

  Helgens dobbel La Liga runde 16

  Helgens Dobbel La Liga Runde 16
  Helgens Dobbel La Liga Runde 16 4

  Getafe – Valencia

  Helgens Dobbel La Liga Runde 16
  Helgens Dobbel La Liga Runde 16 5

  For de som er glade i knokkelfotball med høytflyvende taklinger og kort-bonanza, er dette trolig kampen for deg. Pep Bordalás er viden kjent for sine kompromissløse spillestil, og heller ikke Valencia er kjent for å gi ved dørene. I fredagens 0-2-tap for Las Palmas plukket Getafe med seg fem gule kort og en utvisning, så stopperkjempen Omar Alderete stiller følgelig med karantene her.

  Valencia ledet lenge 1-0 borte mot topplaget Girona forrige helg, men to sene scoringer av hjemmelaget, sørget for at Los Che til slutt måtte dra hjem med null poeng i bagasjen. Har ikke vunnet noen av sine syv siste bortekamper, og har kun slått Sevilla på fremmed gress i høst. 

  Barcelona – Girona

  Helgens Dobbel La Liga Runde 16
  Daley Blind Og Girona Har Hatt Mye Å Juble For I Høst.

  Barcelona gravde dypt og dro frem en superviktig 1-0-seier i toppoppgjøret mot Atlético Madrid. João Félix, på utlån fra nettopp Atlético, ble matchvinner etter en snau halvtime med en utsøkt chip på Jan Oblak. Dermed har de regjerende mesterne heng på ligaleder Real Madrid, og sjelden har man vel gledet seg mer til et Katalonia-derby enn denne.

  Girona har fortsatt ikke innsett når det er på tide å gi seg, og i forrige runde kom de nok engang tilbake fra underlege. Lå under 0-1 med under ti minutter igjen på kampuret, men en sen dobbel av Cristhian Stuani sørget for ny 2-1-seier. Dermed skiller det faktisk hele ti poeng ned til femteplassen. 

  Helgens dobbel La Liga runde 16

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Fredag, 21:00Getafe – Valencia2,602,853,00H til 2,60 i odds
  Søndag, 21:00Barcelona – Girona1,504,505,50B til 5,50 i odds
  Odds: 14,3

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens La Liga-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen