More

  Helgens dobbel La Liga runde 15

  Helgens Dobbel La Liga Runde 15
  Helgens Dobbel La Liga Runde 15 4

  Almería – Real Betis

  Spill: Real Betis vinner.

  Helgens Dobbel La Liga 15
  Helgens Dobbel La Liga Runde 15 5

  Det har vært en vond, vond høst for tabelljumbo Almería. Laget som rykket opp forrige sesong klarte seg med et nødskrik, men 2023/24 tegner til å bli et annus horribilis for Rojiblancos. Tabelljumboen har fortsatt ikke vunnet én eneste ligakamp, 14 matcher ut i sesongen. For hver runde som går skulle man kanskje tro at sesongens første triumf kommer stadig nærmere, men vi tror Almería må vente minst én runde til. 

  Søndag ettermiddag får de nemlig besøk av formlaget Real Betis, som så smått har begynt å få heng på Champions League-plass. Los Verdiblancos har vunnet tre av de fire siste i ligaen, og ikke tapt siden 0-5-smellen mot regjerende mester Barcelona i midten av september. I tillegg har de fått tilbake nøkkelspilleren Nabil Fekir fra langvarig skade. Norsk Tipping har begynt å dele ut julepresangene allerede den første helgen i desember, og 2,10 ganger innsatsen på at Betis triumferer i Almería blir rundens klare favorittspill. 

  Mallorca – Alavés

  Spill: Uavgjort.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 15
  Helgens Dobbel La Liga Runde 15 6

  Rundens andre objekt finner vi i den første av fire kamper på søndagsprogrammet. Mallorca har vunnet bare én kamp denne sesongen, men befinner seg likevel over nedrykksstreken. Det kan de takke sine syv uavgjorte for, og er dermed ligaens uavgjort-konger, sammen med Getafe og Rayo Vallecano. Søndag får de besøk av Alavés, som heller ikke er fremmed for en poengdeling eller tre. Dermed tror vi det ender uavgjort på ferieøya denne søndagsformiddagen, selv om oddsen kan hende kunne vært høyere. Lykke til med helgens spill! 

  Helgens dobbel La Liga runde 15

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 14:00Mallorca – Alavés2,452,953,10U til 2,95 i odds
  Søndag, 16:15Almería – Real Betis3,103,552,15B til 2,15 i odds
  Totalodds: 6,34

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens La Liga-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen