More

  Helgens dobbel La Liga runde 14

  Helgens Dobbel La Liga Runde 14
  Helgens Dobbel La Liga Runde 14 4

  Getafe – Almería

  Spill: Getafe vinner.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 14
  José Bordalás Har Gjort Getafe Vanskelige Å Slå.

  Getafe vinner nesten ikke fotballkamper, men taper heller ikke. Ingen av de siste syv har endt med tap, men hele seks (!) av disse har endt uavgjort. Har fordelt disse med tre 0-0, 1-1 og 2-2, og forrige runde ble det 1-1 i bortekampen mot nyopprykkede Granada. Bør imidlertid ha muligheter til etterlengtet seier her, for Almería har vært La Ligas aller mest hjelpeløse lag i La Liga denne høsten, og det sier ikke rent lite.

  Fortsatt venter man på sesongens første seier, og Almería har allerede seks poeng opp til Mallorca på 17. plass på tabellen. Har tapt fem strake i ligaen, og røk 1-3 hjemme mot Real Sociedad i runden før landslagspausen. Kampprogrammet fremover ser også vrient ut.

  Cádiz – Real Madrid

  Spill: Cádiz vinner.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 14
  Vini Jr Er En Av Atskillige På Real Madrids Skadeliste.

  Cádiz er inne i en vanskelig periode, og får det selvsagt ikke enklere her. Fire av de siste fem har endt med tap, og Los Piratas har ikke vunnet i ligaen siden Villarreal ble slått 3-1 for snart tre måneder siden. Tapte 0-1 for Getafe i forrige runde, og har bare tre poeng ned til Celta Vigo på 18. plass. Har imidlertid tapt bare én av de siste ni på hjemmebane.

  Real Madrid hadde ingen problemer med å ta seg av Valencia i forrige runde, og vant enkelt 5-1. Fikk endelig i gang Rodrygo og Vinícius Júnior for alvor, og den brasilianske stjerneduoen tegnet seg for til sammen seks målpoeng, hvor Rodrygo stod for to mål og to assists. Er ubeseiret i tre strake kamper på bortebane, men ankommer havnebyen med store skadeproblemer.

  Helgens dobbel La Liga runde 14

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 18:30Getafe – Almería1,653,705,20H til 1,65 i odds
  Søndag, 18:30Cádiz – Real Madrid6,204,301,48H til 6,20 i odds
  Odds: 10,23

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens La Liga-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen