More

  Helgens dobbel La Liga runde 13

  Helgens Dobbel La Liga Runde 13
  Helgens Dobbel La Liga Runde 13 4

  Rayo Vallecano – Girona

  Spill: Girona vinner.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 13
  Cristian Portu, Girona.

  Det ble en forsvarskamp av de sjeldne for Rayo Vallecano, men de holdt likevel stand i bortekampen mot Real Madrid, mot alle odds. Det endte til slutt 0-0 på Santiago Bernabéu, og dermed forlenget de den ubeseirede rekken i La Liga til åtte kamper. Det er imidlertid vel verdt å ta med at hele seks (!) av disse har endt uavgjort.

  Girona har en skadeliste lang som et vondt år, men klarer likevel ikke slutte å vinne. Forrige helgs 4-2-seier mot Osasuna var katalanernes femte strake triumf i cup og liga, og de er også La Ligas mestscorende lag med hele 29 fulltreffere på bare 12 kamper. Rekken har tatt Girona til en sensasjonell tabelltopp, og tankene flyr umiddelbart til Premier League og Leicester. 

  Osasuna – Las Palmas

  Spill: Las Palmas vinner.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 13
  Helgens Dobbel La Liga Runde 13 5

  En Ante Budimir-dobbel snudde 0-1 til 2-1-ledelse mot topplaget Girona forrige runde, men baskerne tapte til slutt 2-4 mot de nybakte ligalederne i Pamplona forrige helg. Det var Osasunas andre strake tap etter at de røk 1-2 mot Real Betis i runden før. Formen hjemme på El Sadar er så som så, der Gorritxoka har vunnet kun én av de siste seks.

  Las Palmas ankommer Pamplona i finfin form etter å ha vunnet fire av de siste fem i La Liga. Forrige fredag tok de en strålende 2-1-seier hjemme mot Atlético Madrid, og fra sin 10. plass, er de bare fire poeng Athletic Bilbao på femteplassen, så det er i ferd med å tette seg ordentlig til i midtsjiktet i La Liga. 

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens La Liga-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Helgens dobbel La Liga runde 13

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 14:00Rayo Vallecano – Girona2,803,502,35B til 2,35 i odds
  Lørdag, 18:30Osasuna – Las Palmas1,973,303,90B til 3,90 i odds
  Totalodds: 9,16

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen