More

  Helgens dobbel La Liga runde 11

  Helgens dobbel La Liga runde 11

  Helgens Beste Dobbel La Liga Runde 11
  Helgens Dobbel La Liga Runde 11 4

  Cádiz – Sevilla

  Spill: Cádiz vinner.

  Cádiz røk fortjent 0-2 mot Valencia i mandagskampen, og fortsatte dermed sin skrekkrekke på bortebane. Det var match nummer ti på rappen uten triumf på fremmed gress, og trives atskillig bedre hjemme på Nuevo Mirandilla. Her har Los Piratas tapt bare én gang siden slutten av april, med nederlaget mot Girona i forrige hjemmekamp som eneste blemme.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 11
  Sergio Ramos Er Tilbake I Sevilla – Klubben Han Forlot For En Mannsalder Siden.

  Sevilla fikk nytelsen av det berømte “ny-manager-løftet” i hjemmekampen mot Real Madrid sist helg, og ga ligalederen knallhard kamp om poengene. Fikk også med seg ett poeng da det endte 1-1 til slutt, og mer skal egentlig ikke til før optimismen er tilbake. Formen på bortebane er imidlertid nødt til å bedre seg, der de ikke har vunnet så langt denne sesongen. 

  Athletic Bilbao – Valencia

  Spill: Athletic Bilbao vinner.

  Nå kan du prøve oss i fire uker for fem kroner!

  Unai Simón i Athletic-buret holdt baskerne lenge inne i kampen mot Barcelona, men skuddstopperen måtte til slutt gi tapt mot den 17 år gamle debutanten Marc Guiu. Tapte dermed knepent 0-1, men Los Leones trives atskillig bedre hjemme på San Mamés. Har tatt 10 av siste 12 mulige poeng hjemme i katedralen, og har scoret 12 mål i de fire siste hjemmekampene sine.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 11
  Nico Williams.

  Etter fire strake uten seier, kom Valencia tilbake på vinnersporet med en nokså kontrollert triumf mot Cádiz mandag kveld. José Gayà var tilbake fra skade, og sendte Los Che i føringen, før Hugo Duro punkterte oppgjøret. Har imidlertid ikke vunnet på bortebane siden seieren mot Sevilla i første ligarunde.

  Helgens dobbel La Liga runde 11

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 21:00Cádiz – Sevilla3,203,252,25H til 3,20 i odds
  Søndag, 18:30Athletic Bilbao – Valencia1,623,705,50H til 1,62 i odds
  Totalodds: 5,18

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen