More

  Helgens dobbel i League One runde 12

  Tilbake på hesten før helgens dobbel i League One runde 12. Forrige helg sviktet begge tipsene før vi fant formen igjen i midtuken.

  Helgens Dobbel I League One Runde 12
  Helgens Dobbel I League One Runde 12 3

  Charlton – Blackpool

  Spill: Charlton vinner

  I helgen møtes Charlton og Blackpool på The Valley i det vi må kalle Michael Appleton-derbyet. Manageren som fikk sparken i Blackpool i januar får nå et gjensyn med sin gamle klubb og mannen han erstattet da han tok over The Seasiders. For Neil Critchley prøver å finne tilbake til formen de hadde under hans ledelse forrige gang, men opplever ustabile resultater. Det passer derfor ikke bra med en tur til Charlton som er på opptur etter ansettelsen av Appleton. I midtuken slo de Exeter 4-1 og de står dermed med 3-2-0 på hans fem første kamper som manager.  

  Med henholdsvis fire og tre poeng opp til topp seks er dette en kamp ingen av lagene har lyst til å tape, og kanskje har Appleton den rette motivasjonen til at nettopp det ikke skal skje med hans nye Charlton.  

  Shrewsbury – Northampton

  Spill: Northampton vinner

  Northampton tok sin andre strake seier på en uke da Reading ble slått 3-1 i midtuken. Sam Hoskins scoret igjen og er allerede opp i fem scoringer for de nyopprykkede. Har bare spilt jevne kamper til nå i sesongen og tapene har bare vært med ett måls margin. De to seneste kampene har begge endt med seier og med tomåls margin. Shrewsbury har nå gått fem kamper uten seier i League One og har samtidig gått målløse av banen i alle de fem kampene. Kun en scoring de siste syv kampene, i det som og er deres eneste seier borte mot Fleetwood. Formkurvene de to lagene har gjør borteseier høyst aktuelt.

  Sam Hoskins Har Vi Tro På I Helgens League One Dobbel I Runde 12
  Sam Hoskins, Northampton

  Helgens dobbel i League One runde 12

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 16.00Charlton – Blackpool 2,253,252,70H til 2,25 i odds
  Lørdag, 16.00Shrewsbury -Northampton2,403,152,55B til 2,55 i odds

  Totaloddsen 4,80

  BLI ABONNENT

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens League One-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen