More

  Helgens dobbel i Eliteserien runde 23

  Vi byr på helgens dobbel i Eliteserien runde 23.

  Helgens Dobbel I Eliteserien Runde 23
  Helgens Dobbel I Eliteserien Runde 23 4

  HamKam – Sarpsborg 08

  Spill: Sarpsborg 08 vinner

  HamKam har skapt atskillig med trøbbel for de fleste av motstanderne sine i det siste. Hedmarkingene har blant annet holdt Bodø/Glimt til 4-4 i en av sesongens thrillere, og slått Rosenborg 3-0. De var heller ikke langt unna å få med seg poeng i forrige helgs oppgjør mot Tromsø, men reiste til slutt fra Romssa Arena med 1-2 i sekken. Sarpsborg 08 spiller strålende fotball for tiden, noe trener Stefan Billborn har fått mye av æren for. Tok seg ganske så greit av Lillestrøm sist med 3-1 hjemme i Sarpsborg, og det var deres tredje seier på de fire siste. Vi tror på ny østfoldsk triumf her.

  Helgens Dobbel I Eliteserien Runde 23
  Helgens Dobbel I Eliteserien Runde 23 5

  Bodø/Glimt – Vålerenga

  Spill: Uavgjort

  Bodø/Glimt får det ikke til å stemme i Eliteserien om dagen, og har nå også gitt fra seg initiativet i kampen om seriegullet til Viking. Bodøværingene har vunnet bare én av de siste fem i Eliteserien, og søndag kommer de rett fra kraftanstrengelse mot Lugano i Sveits i Conference League. Der endte det 0-0. Vålerenga har begynt å få opp dampen, og sommerens forsterkninger gjør et stadig sterkere inntrykk i VIF-drakta. Andrej Ilic scoret to av målene i forrige helgs 3-1-seier mot Aalesund, og Oslo-laget har nå spilt seks strake i Eliteserien uten å tape. Fire av disse har endt uavgjort, og vi tror de kan få med seg noe fra Aspmyra.

  Helgens Dobbel I Eliteserien Runde 23
  Stefan Strandberg Har Spilt Seg Kraftig Opp De Siste Ukene.

  Helgens dobbel i Eliteserien runde 23

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 17.00HamKam – Sarpsborg 083,053,852,10B til 2,10 i odds
  Søndag, 17.00Bodø/Glimt – Vålerenga1,286,008,35U til 6,00 i odds
  Totalodds: 12,6

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens Eliteserie-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen