More

  Helgens dobbel Eliteserien runde 4

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 4
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 4 4

  HamKam – Strømsgodset

  Spill: Strømsgodset vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 4
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 4 5

  Etter å ha blitt kjørt i store perioder, våknet HamKam på tampen av oppgjøret, men for sent. Allerede med en mann mindre, presset Kamma på for utligning, men tapte til slutt 0-1 etter et drømmemål av Ole Selnæs. Dermed har hedmarkingene røket 0-1 i alle sine tre siste kamper.

  Strømsgodset gjennomførte en flott bortekamp da de tok tirsdag kveld tok den korte turen til hovedstaden for å bryne seg på KFUM Oslo. Drammenserne vant til slutt 3-1 etter to mål av Herman Stengel, og Godset ankommer dermed Briskeby på ryggen av tre strake seirer i cup og serie. Jørgen Isnes’ mannskap er i rute til en plassering på øvre halvdel denne sesongen.

  IKKE ABONNENT? PRØV TIPSBLADET I FIRE UKER FOR FEM KRONER, OG FÅ TILGANG TIL ALT OM HELGENS ELITESERIE-RUNDE, OG MYE, MYE MER!

  Bodø/Glimt – Molde

  Spill: Bodø/Glimt vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 4
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 4 6

  Sesongens høydepunkt blir servert allerede i fjerde serierunde. Bodø/Glimt og Molde ble historiske da de forrige helg sørget for at Eliteserien for første gang hadde to lag med full pott og null baklengs etter tre serierunder. Bodø/Glimt var regelrett fantastiske og hensynsløse på en gang da de valset over Lillestrøm på Åråsen sist helg, og reiste hjem til Bodø med hele 5-0 i bagasjen.

  Molde tok seg enkelt av Kristiansund med 2-0-seier hjemme på Aker Stadion forrige helg, og seiersmarginen både kunne og burde vært større. Ankommer Aspmyra med ambisjoner om å reise seg fra onsdagens småpinlige fadese, da de på sjokkerende vis røk 1-2 hjemme mot Odd.

  Helgens dobbel Eliteserien runde 4

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 17:00HamKam – Strømsgodset2,503,302,75B til 2,75 i odds
  Søndag, 19:15KFUM – Strømsgodset1,853,853,70H til 1,85 i odds
  Totalodds: 5,08

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen