More

  Helgens dobbel Eliteserien runde 30

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 30
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 30 4

  Vålerenga – Tromsø

  Spill: Uavgjort.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 30
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 30 5

  Da det brant som aller mest på det berømte toalettet for Vålerenga, gravde de frem en 2-0-seier mot HamKam. Tap på Briskeby ville mer eller mindre sendt dem ned, men i stedet lever spenningen inn mot siste serierunde. VIF-fansen mobiliserer, og Intility vil være nær utsolgt når medaljejagende Tromsø kommer på besøk. Seier her vil garantere at Vålerenga ikke rykker direkte ned.

  Tromsø dro i land en ny knepen 2-1-seier, da de slo nedrykkstruede Haugesund sist helg, og det har vært en gjennomgangsmelodi gjennom hele sesongen. Gutan har vunnet 14 av sine 19 seirer med ett mål, og det er 2-1 som er deres foretrukne sluttresultat. Har vunnet fire strake på bortebane.

  Viking – Rosenborg

  Spill: Rosenborg vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 30
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 30 6

  Viking har løftet seg betraktelig de siste ukene, etter ett poeng på fem kamper. De to siste har endt med seier, og forrige runde feide de OBOS-klare Aalesund av banen med 4-0. Det skiller to poeng opp til Tromsø på tredjeplass, og er dermed avhengig av at Tromsø avgir poeng mot Vålerenga for å ha håp om å klare tredjeplassen, samtidig som de slår Rosenborg.

  Trønderne ankommer Jåttåvågen i nokså ussel forfatning. Har tapt begge sine to siste mot Sandefjord og Strømsgodset, og kan meget vel ende som nummer ti på tabellen. Svein Maalen har levert en heller svak søknad om å få fortsette trenervirket på Brakka, og atskillige spillere tar sin avskjed her, blant annet André Hansen og Per Ciljan Skjelbred. 

  Helgens dobbel Eliteserien runde 30

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 17:00Vålerenga – Tromsø2,503,702,50U til 3,70 i odds
  Søndag, 17:00Viking – Rosenborg1,385,406,30B til 6,30 i odds
  Totalodds: 23,31

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Eliteserie-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen