More

  Helgens dobbel Eliteserien runde 3

  Tromsø – Haugesund

  Spill: Haugesund vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 3
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 3 3

  Tromsø fikk en sjokkartet start på sesongen med 2-4 mot Brann, der tromsøværingene først lå under 0-3, før de kom tilbake til 2-3. Stiller med flere suspensjoner her, og hadde spillefri sist helg, da kampen mot Sandefjord blir spilt senere i juli. Fikk verdifull matchtrening i midtukens cuprunde, med komfortabel 6-0-seier mot Sortland.

  Haugesund var gode og heldige da de slo Odd 2-1 i Skien i serieåpningen, men i hjemmekampen mot Lillestrøm hadde de forsvinnende lite å stille opp med. Tapte fullt fortjent 0-2, og slet voldsomt med å skape store sjanser. Vondt ble til verre onsdag, da de på straffekonkurranse røk mot 4. divisjonslaget Torvastad i cupen.  

  KFUM Oslo – Strømsgodset

  Spill: KFUM Oslo vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 3
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 3 4

  KFUM har innledningsvis vist at det er slett ikke sikkert de blir noen kasteball i Eliteserien i år. Har fått med seg 1-1 både mot HamKam og Kristiansund, og xG-tabellen viser også nøyaktig 2-2 for Kåffa. Her får de imidlertid bryne seg på etablert Eliteserie-motstand, og ikke minst blir dette et følelsesladd gjensyn med klubben for Jørgen Isnes.

  Godset-treneren ledet og etablerte KFUM til å bli et topplag i OBOS-ligaen, før han fikk sjansen i Drammen i forkant av fjorårets sesong. Etter 0-4 i sesongpremieren mot Rosenborg, var Strømsgodset nødt til å reise seg mot Rosenborg, og vant noe heldig 1-0 takket være Logi Tómassons rakett etter drøye timen.

  Helgens dobbel Eliteserien runde 3

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 17:00Tromsø – Haugesund1,753,654,50B til 4,50 i odds
  Tirsdag, 19:00KFUM – Strømsgodset2,753,452,45H til 2,75 i odds
  Totalodds: 12,37

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen