More

  Helgens dobbel Eliteserien runde 26

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 26
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 26 4

  Haugesund – Aalesund

  Spill: Aalesund vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 26
  Aafk Gir Ikke Opp.

  Haugesund vartet opp med årsbeste da de fikk stadig bedre kontroll i bunnoppgjøret mot HamKam. Rogalendingene vant til slutt 3-0, og har dermed vunnet to på rad for første gang siden juni. Ledet lenge 1-0 før Eskesen og Søderlund satte ettertrykkelige punktum rett før slutt på Briskeby, og har plutselig fått tre poengs luke ned til Stabæk på kvalik.

  Nå kan du prøve oss i fire uker for fem kroner!

  Aalesund nekter å gi seg, og også de har vunnet to på rad før helgens ultraviktige møte med Haugesund. Søndag slo de tilbake mot Sarpsborg 08 etter å ha ligget under 0-1, og vant til slutt 3-2 hjemme på Color Line Stadion. Tangotrøyene har dermed tatt syv poeng av siste mulige ni, og har plutselig fått et ørlite håp om ny kontrakt.

  Vålerenga – Rosenborg

  Spill: Vålerenga vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 26
  Mohamed Ofkir, Vålerenga.

  Vålerenga var usedvanlig tannløse i derbyet mot Lillestrøm, og Geir Bakke kan lite utsette på at det ble 0-2-tap i gjensynet med sin gamle arbeidsgiver. Hadde en liten periode på stillingen 1-0 hvor de truet hjemmelaget, men sluknet igjen så fort vertene doblet ledelsen. Tapet på Åråsen var Oslo-lagets andre strake nederlag. Rosenborg er imidlertid ikke i noen bedre forfatning, snarere tvert imot. To måneder har gått siden trønderne sist vant en fotballkamp, og søndag klarte de bare 1-1 hjemme mot bunnlaget Stabæk i en blek forestilling. Særlig borteformen er alarmerende, og RBK har tapt alle sine fire siste på fremmed gress med solid margin. 

  Helgens dobbel Eliteserien runde 26

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 18:00Haugesund – Aalesund1,853,703,85B til 3,85 i odds
  Søndag, 19:13Vålerenga – Rosenborg1,953,703,50H til 1,95 i odds
  Totalodds: 7,50

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen