More

  Helgens dobbel Eliteserien runde 24

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 24
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 24 4

  Stabæk – Lillestrøm

  Spill: Lillestrøm vinner

  Lillestrøm klarte ikke følge opp den forbilledlige 3-0-seieren mot Rosenborg, og tapte 0-2 mot Brann i forrige serierunde. Mads Christiansen laget et kontroversielt straffespark på 0-1, som eksperter og forståsegpåere fremdeles ikke er enige om var straffe eller ikke. Har ikke vært overbevisende på bortebane denne høsten, og vunnet kun én av de siste fem på fremmed gress. Stabæk har hatt en blytung høst, men fikk seg en særdeles etterlengtet opptur, da de slo HamKam hele 5-1 hjemme på Nadderud i hengekamp. Gikk relativt tidlig opp i tomålsledelse, og da gjestene i tillegg fikk en mann utvist, var det aldri noen tvil om at poengene ville bli igjen i Bærum.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 24
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 24 5

  Sandefjord – HamKam

  Spill: HamKam vinner

  Kan hende sesongens viktigste kamp for Sandefjord. Vestfoldingene var noe uheldige som røk 1-2 hjemme mot Vålerenga i bunnoppgjøret på Jotun Arena sist helg, og har neppe råd til tap her. For etter denne venter uhyre vanskelige oppgjør mot Bodø/Glimt og Brann, og trenger alle poengene de kan få mot lagene rundt seg på tabellen.  HamKam gikk på en kjempesmell med 1-5 mot Stabæk i midtuken, og vondt ble til enda verre da Vegard Kongsro ble utvist for hedmarkingene. Dermed er Kamma godt nede i bunnstriden igjen, men hadde full kontroll i 2-0-seieren i det omvendte oppgjøret mot Sandefjordpå Briskeby, da lagene møttes i aller første serierunde. 

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 24
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 24 6

  Helgens dobbel Eliteserien runde 24

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag kl. 17:00Stabæk – Lillestrøm2,653,502,45B til 2,45 i odds
  Søndag kl. 17:00Sandefjord – HamKam2,193,603,15B til 3,15 i odds
  Totalodds: 7,71

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens Eliteserie-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen