More

  Helgens dobbel Eliteserien runde 12

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 12
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 12 4

  Sarpsborg 08 – Bodø/Glimt

  Spill: Bodø/Glimt vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 12
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 12 5

  Sarpsborg 08 hadde en miserabel vår, og tok sommerferie på nest siste plass på tabellen. Det fikk da også styret i klubben til å handle, og tok farvel med trenerteamet Stefan Billborn og Joachim Björklund. Sarpingene har allerede fått svenskenes erstatter på plass, nemlig tidligere Kristiansund-trener Christian Michelsen.

  Nordmøringen kunne knapt fått en vanskeligere start som fersk S08-sjef. For Bodø/Glimt ankommer Østfold som serieledere, men har sett en betydelig luke på toppen glippe etter noen svake uker før ferien. Tok bare to poeng i møtene med HamKam, KFUM og Sandefjord, før de omsider kom tilbake på vinnersporet med 1-0-triumf mot Haugesund før ferien.

  Brann – Strømsgodset

  Spill: Strømsgodset vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 12
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 12 6

  Brann avsluttet vårsesongen på formidabelt vis. To strake seirer mot Kristiansund og HamKam sørget for delt serieledelse med Bodø/Glimt før sommerferien, og da er det naturligvis gullfeber i Bergen. Etter en lang ferie, benyttet rødtrøyene å få igjen kampformen med treningskamp mot Kristiansund, som de vant overbevisende 5-0.

  Syv poeng av siste ni mulige sørget for at Strømsgodset tok sommerferie på øvre halvdel på tabellen. Drammenserne har variert voldsomt i prestasjonene denne våren, men tegnene på at Jørgen Isnes omsider har knekt koden for litt etterlengtet stabilitet på banen virker å være til stede. 3-0-3 i årets bortekamper.

  Ut på tur i sommer? Ta med deg Tipsbladet i lomma! Prøv heldigitalt abonnement i fire uker for kun fem kroner!

  Helgens dobbel Eliteserien runde 12

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Fredag, 19:00S08 – Bodø/Glimt4,304,701,60B til 1,65 i odds
  Fredag, 19:00Brann – Strømsgodset1,375,107,00B til 7,00 i odds
  Totalodds: 11,2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen