More

  Helgens Championship-tips

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  For første gang siden mars 2016 møtes Lancashire-rivalene Burnley og Blackburn til kamp om poeng, og denne gang står det om tabelltopp i The Championship. Dette står klart etter at Sheffield United tirsdag misbrukte muligheten til å gjenerobre tetplassen, da de røk på overraskende hjemmetap mot Rotherham.

  Burnley topper fortsatt tabellen, men etter de siste ukene ved flere anledninger å ha snudd til seier etter å ha ligget under fikk man i helgen smake egen medisin.

  Ledet 2-1 i storkampen mot nettopp Sheffield United, men i løpet av ni hektiske minutter etter pause rant det inn tre baklengsmål. Det endte med stygt 2-5-tap, og da Ben Brereton Diaz samtidig ble matchvinner for Blackburn mot tabelljumbo Huddersfield ble det duket for fest når lagene denne helgen møtes på Turf Moor.

  Også QPR røk på tap i sin hengekamp i midtuka, da det endte 1-2 mot tabelljumbo Huddersfield på Loftus Road.

  Midtukens store vinner var Coventry, som slo Wigan 2-1 og i løpet av få uker har gått fra nedrykksplass til play off-utfordrer. The Sky Blues har bare fem poeng frem til slutspillstreken, og da fortsatt med to kamper til gode på lagene foran seg. Tirsdagens seier var den tredje på rad, og den åttende fra siste ti kamper.

  Favoritten:

  WBA – Stoke      H            2,06       @ Coolbet

  Luringen:

  Coventry – QPR               H            2,38       @ Coolbet

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen