More

  Hektisk kveld i Eliteserien

  Travel overgangskveld.

  Atskillige spillere har skiftet beite i Eliteserien i dag, onsdag. Det begynte med Mohamed Ofkir, som tidligere på dagen ble bekreftet klar for Vålerenga etter en svært vellykket sesong i Sandefjord. 26-åringen spilte også for SF mellom 2018 og 2020, og representerte Vålerenga på ungdomsnivå. Nå vender han tilbake til hovedstaden.

  – Det føles skikkelig godt å være hjemme igjen. Det er ti år siden jeg var her sist, og mye har skjedd siden den gang. Jeg har lært mye på veien, og gleder meg stort til å være en del av Vålerenga, sier Ofkir til sin nye klubbs hjemmesider. Angrepsspilleren har signert en fireårsavtale med VIF.

  Men, det stoppet ikke der. I går ble Veton Berisha klar for Molde fra Hammarby, og svenskene brukte ikke lang tid på å bruke noen av de 35 millionene de fikk for nordmennene. Tromsø-spilleren August Mikkelsen har nemlig signert for 5 år med “Bajen”, og 22-åringen hadde noen velvalgte ord til fansen på Alfheim før avreise Sverige.

  – Det er veldig mye spennende og bra som skjer i klubben og jeg har stor tro på den retningen klubben går i. Som TIL-gutt er det kjedelig og ikke få være med på den reisen, men med de folkene som er i klubben i dag, så har jeg tro på at det blir bra uansett. Samtidig gleder jeg meg til å spille for Hammarby, sier Mikkelsen til klubbens hjemmesider.

  Brann ville også bli med på overgangskarusellen. Japhet Sery Larsen har ikke hatt noen vellykket tid i Bodø/Glimt siden han forlot nettopp Bergen. Nå vender midtstopperen tilbake til Brann Stadion, og han gleder seg til å ta fatt på kontrakten han har signert og som gjelder ut sesongen 2026.

  – Det føles som å komme hjem, og det var ingen tvil om at jeg ville tilbake hit da jeg hørte at Brann var interessert. Det er deilig å være på plass og det kjennes bra, sier Sery Larsen til brann.no. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen