More

  Heftig, men målløs, toppkamp

  Enormt tempo, knallharde taklinger og stor stemning i tirsdagens toppkamp mellom Arsenal og Newcastle. Fem gule kort ble trukket opp av dommerens lomme før pause, og flere fulgte etter pause. De helt store målsjansene uteble, men Arsenal følte seg bortdømt da de ikke ble tildelt straffe på overtid. Mikel Arteta raste mot både dommere og Eddie Howe, men uten å få noe igjen for utbruddet. Newcastle holdt nullen for tiende gang denne sesongen, og ingen lag har sluppet inn færre mål i Premier League denne sesongen.

  At det ikke skulle ende målløst i oppgjøret mellom Everton og Brighton på Goodison ble imidlertid tidlig klart. Kaoru Mitoma åpnet ballet for gjestene, og etter en snau times spill sto det 4-0 til gjestene på Goodison. Demerai Gray scoret i andre kamp på rad, men det vellykkede straffesparket kom på overtid og ble aldri annet enn et trøstemål. Everton havner i bunnstrid i år som i fjor, men hvor lenge sitter Frank Lampard i sjefsstolen?

  Manchester United fikk det som forventet ikke veldig vanskelig hjemme mot formsvake Bournemouth, mens Aleksandar Mitrovic atter en gang ble avgjørende for Fulham – denne gang på besøk hos Leicester. Som på Goodison var det også pipekonsert da sluttsignalet lød på King Power Stadium.

  Tirsdagens kamper i Premier League:

  Arsenal – Newcastle 0-0

  Everton – Brighton 1-4

  Leicester – Fulham 0-1

  Manchester United – Bournemouth 3-0

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen