More

  Hazard-retur

  Klokka tikker så smått mot nytt overgangsvindu, og ryktene går igjen høyt om hvilke spillere som kan være på vei bort.

  Eden Hazard var i sin Chelsea-karriere av Premier Leagues aller beste og viktigste spillere, men overgangen til Real Madrid kan ikke kalles annet en gedigen flopp. Den belgiske driblefanten kostet spanjolene 100 millioner euro, men status etter tre og et halvt år i La Liga viser 4 scoringer på 51 kamper, og en skadehistorikk som ikke likner grisen. Nå linkes Hazard tilbake til engelsk Premier League, der han sies å være ønsket av Newcastle og Aston Villa.

  Anthony Gordon ble i sommer ønsket kjøpt av Chelsea, men Evertons lovende angrepsspiller ble værende på Goodison Park. Nå går det mot nytt overgangsvindu, og denne gang er det Tottenham som kobles til den 21-årige merseysideren.

  Leipzig-angriper Christopher Nkunku har blitt koblet med Chelsea, men franskmannen sies å heller ville vente på tilbud fra Real Madrid.

  Arsenal står frem som en stadig større tittelutfordrer, og det jobbes nå hardt i kulissene for å sikre nye kontrakter med nøkkelspillere. Gabriel Martinelli, William Saliba og Bukayo Saka er en trio man nå sies å være i forhandlinger med.

  Wilfried Zaha fortsetter storspillet for Crystal Palace, men den dribleglade angriperen har bare kontrakt på Selhurst Park ut året. Zaha, som nå har blitt 30 år, skal være ønsket av en drøss med klubber i inn- og utland, men Selhurst Park-yndlingen vil fortsatt ikke uttale seg om sin fremtidige karriere.

  Ben Brereton Diaz ble i helgen matchvinner for Blackburn mot Huddersfield, og den chilenske landslagsspilleren står på blokka i flere Premier League-klubber. West Ham er av dem som har siktet innstilt på 23-åringen.

  Milan-angriper Rafael Leao har denne sesongen stått frem som en av Europas aller mest spennende spillere, og Manchester City er av storklubben som ligger langflate etter 23-åringens signatur.

  Liverpool og Real Madrid sies å stå først i køen for ettertraktede Jude Bellingham, men her vil det garantert bli kamp til målstreken mellom flere storklubber. Som så ofte før vil Dortmunds kasserer le hele veien til banken.

  Unai Emery fikk en drømmedebut som Aston Villa-manager på Villa Park, da Manchester United søndag ble slått 3-1 foran elleville hjemmefans. Emery trenger uansett forsterkninger, og Villarreals Pau Torres sies å være av dem øverst på ønskelista.

  Jorginhos Chelsea-kontrakt utgår etter inneværende sesong, og den italienske midtbanespilleren sies å ville kreve store penger for å bli værende på Stamford Bridge.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen