More

  Hattrick-Haaland ordnet enkel City-seier

  Nordmannen herjet med Wolves.

  Erling Braut Haaland tok fullstendig av luven av Wolverhampton, og temmet ulvene som hadde kommet på søndagsbesøk til Etihad. Veldig spennende ble det imidlertid aldri.

  Det gikk uansett nesten en hel omgang før Manchester City fikk hull på byllen. Kevin de Bruyne slo et innlegg i feltet, og Erling Braut Haaland stod naturligvis klar med pannebrasken og stanget inn ledelsen til de regjerende mesterne. Det stod 1-0 til pause.

  Det gikk bare fire minutter etter hvilen før City fikk sitt andre. Ruben Neves hektet Ilkay Gündogan og dommer nølte ikke med å peke på straffemerket. Haaland var selvsagt sikkerheten selv. Og bare to minutter senere kunne nordmannen score og feile sitt og Citys tredje for dagen da han fikk en svært enkel jobb med å trille inn 3-0 etter en skrekkelig tabbe av gjestenes keeper, José Sá.

  Da var ikke Pep Guardiola sen om å ta Haaland av banen for å spare spydspissen til større og viktigere oppgaver i fremtiden. Jærbuen er dermed oppe i elleville 25 ligamål for City denne sesongen på bare 19 kamper og de lyseblå kunne knappe litt på forspranget til Arsenal før ligaledernes møte med Manchester United.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen