More

  Ryktebørsen: Harvey Barnes i fokus

  Ny dag nye rykter, og nye bekreftelser. Onsdag var det Mason Mounts bekreftede overgang fra Chelsea til Manchester United som stjal overskrifter. Fortsatt venter man på bekreftelse av Declan Rice’ overgang til Arsenal, og kan hende blir Jurrien Timber fra Ajax presenter før den engelske landslagsspilleren Gunners-ledelsen virker i alle fall å ha kommet til enighet med Ajax om en passende overgangssum. Ryktebørsen inneholder andre spennende spekulasjoner.

  Ryktebørsen: Jurrien Timber
  Ryktebørsen: Harvey Barnes I Fokus 7

  Leicester har mistet flere spillere etter nedrykket til The Championship. James Maddison har signert for Tottenham, Youri Tielemans har gått gratis til Aston Villa, mens Caglar Söyüncü onsdag signerte for Atletico Madrid. Mye tyder på at venstrevingen Harvey Barnes blir nestemann ut portene på King Power Stadium. Newcastle, Aston Villa, Tottenham og West Ham står alle klare til å betale gode penger for den målkåte kantspilleren.

  Chelsea har vært Premier Leagues mest aktive klubb i sommervinduet, og etter å ha solgt unna et tosifret antall spillere gjøres det nå klart for handler. Romeo Lavia, Paulo Dybala og Moises Caicedo virker å stå høyt på ønskelista.

  Ryktebørsen: Harvey Barnes I Fokus Wilfried Gnonto Ryktebørsen
  På Ryktebørsen: Wilfried Gnonto

  Everton er på desperat jakt etter offensive forsterkningen, og Leeds-vingen Wilfried Gnonto meldes svært aktuell for spill på Goodison. Aston Villa og en håndfull andre klubber skal imidlertid også stå i køen for Gnonto.

  Liverpool trenger en ny/ekstra midtstopper, og da gjerne en som ved behov også kan ta tørn på høyrebacken. Levi Colwill virker å være førstevalget, men Wolfsburgs Micky van de Ven og Sporting Lisboas Goncalo Inacio skal også stå på blokka.

  Ryktebørsen: Harvey Barnes I Fokus Brennan Johnson Ryktebørsen
  På Ryktebørsen: Brennan Johnson

  Brentford og Aston Villa er av klubbene som skal være villige til å grave dypt for å sikre seg Brennan Johnson fra Nottingham Forest. Men vil den lokale angriperen virkelig forlate Cuty Ground? Tvilsomt. Forest skal samtidig være svært interessert i Chelsea-ving Callum Hodson-Odoi.

  Manchester United-boss Erik ten Hag er gitt begrensede midler i sommerens overgangsvindu, men nederlenderen har spillere i stallen han kunne tenke seg å bruke i byttehandler for å holde utgiftene nede. Scott McTominay ryktes nå å kunne bli brukt som mellomlegg i jakten på Brightons Moises Caicedo.

  Ryktebørsen: Harvey Barnes I Fokus Tom Lockyer Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Harvey Barnes I Fokus 8

  Tom Lockyer ble låret til sesongens spiller da Luton sikret seg retten til en aller første Premier League-sesong. Til fansens store lettelse ble 28-åringen i dag presentert med ny kontrakt.

  Aston Villa gjør seg klare til å presentere Pau Torres på Villa Park. Unai Emerys tidligere elev i Villarreal skal ha kommet til enighet om personlig kontrakt, og klubbene meldes enige om passende overgangssum.

  Khéphren Thuram skal ikke lenger figurere på Liverpools innkjøpsliste, men Nice-spilleren kan likevel ende opp i Premier League. Newcastle skal nemlig være svært interessert i midtbanespilleren. Bayern München står også klare til å betale for 22-åringens signatur.

  Ryktebørsen: Harvey Barnes I Fokus Willian Scaled Ryktebørsen
  På Ryktebørsen: Willian

  34-årige Willian takket nei til første tilbud om fornyet kontrakt med Fulham, og hovedstadsnabo Palace så da sitt snitt til å hente spilleren på free transfer. Nå meldes imidlertid fulham å ha kommet med nytt kontraktstilbud, og da blir veteranen værende på Craven Cottage likevel.

  Tottenham-ledelsen meldes å ha lagt på bordet gigantisk lønnstilbud for å beholde tidenes toppscorer Harry Kane. Bayern München skal være særs interessert i den engelske landslagsangriperen, men Spurs-ledelsen vil naturlig nok gjøre alt i sin makt for å kunne beholde målmaskinen.

  Leicester Virker Å Miste Enda En Profil
  På Ryktebørsen: Riyad Mahrez

  Er Riyad Mahrez på vei borte fra Manchester City? Ting kan tyde på det, etter at vingløperen nå skal være tilbudt store bunker penger for å fortsette karrieren i ørkenen.

  Cameron Archer gjorde formidabelt inntrykk på lån i Middlesbrough forrige sesong, og Boro-boss Michael Carrick ønsker seg spilleren tilbake på nytt lån. 21-åringen, som i går scoret for England i U21-EM har imidlertid flere beilere rundt seg, og det er heller ikke helt utenkelig at han denne sesongen blir satset på i moderklubben Aston Villa.

  Noe sier oss at Manchester United i dag kommer til enighet med Inter om en overgang for sisteskansen Andre Onana. Den som lever får se, men dette er i alle fall dagens tips.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen