More

  – Han er en intelligent spiller

  Borussia Dortmund er godt fornøyde med sin norske signering.

  Den tyske giganten hadde stor suksess med den forrige nordmannen de hentet til klubben, Erling Braut Haaland. Nå har Borussia Dortmund valgt å åpne opp lommeboka for en annen norsk landslagsspiller. Den allsidige backen Julian Ryerson skifter nemlig beite fra Union Berlin til Borussia Dortmund i en overgang verdt om lag €5 millioner. Nordmannen kan bekle både høyre- så vel som venstreback-rollen, og har tatt store steg denne høsten.

  25-åringen har vært blant Bundesligaens bedre backer denne sesongen, og banker stadig hardere på døra til landslagssjef Ståle Solbakken. Klarer han å spille seg til fast plass på Dortmund, blir nok den veien enda kortere. Og skal en tro Dortmunds sportssjef, Sebastian Kehl, har ikke Ryerson blitt hentet til Signal Iduna Park for å bli sittende på benken.

  – Vi har store utfordringer foran oss som krever defensiv stabilitet. Julian er en intelligent spiller som, på en positiv måte, forsvarer veldig aggressivt. Vi liker virkelig godt profilen hans og han er en type som ønsker å vinne, uansett hvilke omstendigheter, sier sportssjefen til Ryerson sin nye klubbs hjemmesider.

  Overgangen gjør at det også drypper på Eliteserie-klubben Viking, som mottar cirka fem millioner kroner som følger av høyrebackens klubbskifte.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen