More

  HamKam-trener forlenger kontrakten

  Jakob Michelsen har skrevet under på nye og forbedrede betingelser med HamKam.

  Forlenger med HamKam

  HamKam var en av de aller største nedrykkskandidatene før sesongstart, men hedmarkingene er i ferd med å gjøre dommedagsprofetiene til skamme. Er imidlertid ikke ute av fare ennå, men ligger for øyeblikket an til å forlenge oppholdet i Eliteserien når det gjenstår fire serierunder.

  Prøv Tipsbladet i fire uker for bare fem kroner!

  Hamkam
  Hamkam-Trener Forlenger Kontrakten 2

  En som garantert kommer til å forlenge oppholdet, i alle fall i HamKam, er trener Jakob Michelsen. Dansken tok over etter Kjetil Rekdal før sesongen 2022, og har vært en ubetinget suksess på Briskeby. Michelsen hadde opprinnelig kontrakt ut sesongslutt i år, men skrev tirsdag under på ny kontrakt som binder ham til klubben også neste sesong.

  – Det er veldig positivt for meg å fortsette her. Det er gøy å se vi har tatt store steg de to siste årene, både på og utenfor banen. Vi har fått bedre fasiliteter, en del store salg, og tettere samarbeid med akademiet. Det var en kjempeprestasjon å holde plassen forrige sesong, og jeg har kjempetro på at vi skal klare å gjenta bedriften i en sterkere Eliteserien i år, sier Jakob Michelsen om forlengelsen til klubbens hjemmesider.

  HamKam har vunnet bare én av de siste syv, og til helgen venter medaljejagende Viking.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen