More

  HamKam ned på jorda igjen

  Etter noen magiske uker, fikk HamKam omsider bakkekontakt igjen med tap i Stavanger.

  Det har vært noen vanvittige uker for HamKam, og kanskje blant de mest voldsomme ukene i klubbens historie. Først slo de Sarpsborg 08 hele 7-1 på bortebane, før de nedsablet selveste Bodø/Glimt med 1-0 på Briskeby i pinserunden. Mange var derfor spente på hva de kunne finne på når Viking ventet i Stavanger søndag kveld, men på SR-Bank Arena tok seiersrekken slutt.

  PRØV TIPSBLADET I FIRE UKER FOR FEM KRONER

  Auklend-dobbel

  Og kampens desiderte høydepunkt ble servert på overtid av førsteomgang. Bursdagsbarnet Simen Kiva-Egeskog markerte 20-årsdagen sin på aller beste vis, nemlig ved å sende et prosjektil fra nettopp 20 meter, og sendte dermed Viking med 2-0-ledelse til pause. Sondre Auklend hadde sørget for ledelse tidligere i omgangen.

  Andreomgangen i dette oppgjøret forrige sesong ga hele ni scoringer, men like målrikt ble det ikke de siste 45 denne gangen. Men, scoring ble det, og etter 77 minutter avsluttet Sondre Auklend et vakkert angrep og scoret sitt andre og Vikings tredje for kvelden. Siddisene valset tidvis rundt med hedmarkingene, og vant fullt fortjent i Stavanger.

  Ny Godset-seier

  Hamkam
  Hamkam Ned På Jorda Igjen 2

  Sarpsborg 08 har hatt noen mildt sagt begivenhetsrike uker, med 1-4 og 1-7 mot Sandefjord og HamKam, og en høyst overraskende 4-2-seier borte mot Molde sist. Men, i søndagens hjemmekamp mot Strømsgodset var det tilbake til mye av sesongens misære. Jonas Therkildsens heading i førsteomgang sørget for 1-0-ledelse til drammenserne til pause, og midtbanespilleren stanget like greit inn sitt andre et drøyt kvarter ut i andreomgang.

  Peter Reinhardsen sørget for fornyet spenning i oppgjøret med snaut 20 minutter igjen av ordinær tid. Sarpingene presset naturligvis på for utligning, men i stedet var det gjestene som drepte spenningen ved Gustav Valsviks 3-1-scoring like før full tid. Dermed kunne drammenserne juble for sin andre strake seier, etter å ha tapt tre på rappen i de foregående serierundene. Jubel ble det også for Rosenborg, som fikk slutt på tapsrekken på Kristiansunds bekostning, mens Haugesund ranet med seg tre poeng hjemme mot et ekstremt sjansesløsende Sandefjord.

  Resultater Eliteserien 10. runde

  • Bodø/Glimt – KFUM Oslo 2-2
  • Fredrikstad – Tromsø 0-0
  • Haugesund – Sandefjord 2-1
  • Odd – Lillestrøm 2-1
  • Rosenborg – Kristiansund 2-1
  • Sarpsborg 08 – Lillestrøm 1-3
  • Viking – Haugesund 3-0
  • Brann – Molde 1-3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen