More

  Haaland ute av landslagstroppen!

  Mister kampene mot Spania og Georgia.

  EM-kvalifiseringen starter lørdag når Norge skal bryne seg mot Spania i Málaga. Spanjolene har skjelvet i buksene over Erling Braut Haalands kalasform den siste tiden; Man City-stjernen har scoret ni mål på de siste tre kampene for de lyseblå, med blant annet hattrick i to kamper på rad mot RB Leipzig og Burnley.

  Tirsdag morgen kom sjokknyheten at Haaland må reise hjem fra landslagssamlingen med en liten skade i lysken. Haaland fikk en liten kjenning i området i 6-0-seieren over Burnley, men de fleste regnet med at han ville bli frisk i tide til møtet med Spania. Det gjør han ikke, og dermed stiller Norge vesentlig svekket i møtene med Spania og Georgia. Landslagssjef Ståle Solbakken har likevel ikke tenkt å dra ned stemningen nevneverdig.

  – Erling tok det tungt da han skjønte at han ikke kunne være med å fighte for laget. Heldigvis er det fortsatt plenty med selvtillit, talent og samhold i denne gruppa til å vinne poeng i de neste kampene. Vi kommer ikke til å henge med huet en millimeter, men fortsetter jobben for å være maksimalt forberedt til lørdag og tirsdag, sier landslagssjef Ståle Solbakken overfor fotballforbundets hjemmesider.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen