More

  Gyllen mulighet

  Bare to kamper i Premier League i dag, men kampene kan vise seg å bli avgjørende. Leeds trenger poeng for å klatre vekk fra bunnstriden, mens Aston Villa kan passere Liverpool og komme ajour med Chelsea.

  Manchester United og Manchester City er på sin side gitt gavepakker av sine tabellnaboer denne helgen. Både Arsenal og Newcastle avga poeng, mens Tottenham sågar røk på stortap.

  Søndagens to Premier League-kamper:

  Gyllen Mulighet Leeds 2 Scaled
  Gyllen Mulighet 3

  Leeds – Manchester United
  Elland Road
  Søndag 15.00

  Managerløse Leeds gikk onsdag rett i strupen på Manchester United, og før minuttet spilt sto det 1-0 til bortelaget på Old Trafford. Og da 0-2 kom umiddelbart etter sidebytte, kunne man for alvor håpe på en første ligaseier mot erkerivalen på over 20 år. Vertene slo imidlertid tilbake. Marcus Rashford var ikke helt uventet mannen som sørget for reduseringen, men at Jadon Sancho skulle være den som utliknet var straks mer uventet – og gledelig for alle fans av de røde. Godt med underholdning fra begge lag, og helt greit at det endte med poeng til begge lag. Nå møtes lagene igjen, og kampen på Trafford tilførte Leeds-laget selvtilliten de trenger for å kunne gå til søndagens kamp med håp om poeng. Leeds har kun vunnet 2 av sine siste 18 kamper, mens Manchester United har tatt poeng fra åtte av sine siste ni. Ten Hags har vunnet fem bortekamper denne sesongen, alle med ett måls margin.

  Pascal Struijk forlot banen med mistenkt hjernerystelse, og blir ikke å se i dag. Leeds må også klare seg uten sin langtidsskadede toppscorer Rodrigo. I tillegg er Liam Cooper, Marc Roca og Luis Sinisterra usikre. Manchester United er uten den skadede trioen Anthony Martial, Scott McTominay og Antony, samt suspenderte Casemiro.

  Odds:

  H: 3,50

  U: 3,70

  B: 1,95

  Gyllen Mulighet Ebh 2
  Gyllen Mulighet 4

  Manchester City- Aston Villa
  Etihad
  Søndag 17.30

  Innholdsrike dager i den blå delen av Manchester, men la oss fokusere på det sportslige heller enn de drøyt 100 lovbruddene man står tiltalt for å ha begått. For heller ikke på gressteppet går det Citys vei akkurat nå. Var i hardt vær hjemme mot Tottenham for noen uker siden, men en sterk sluttspurt sikret da tre poeng. I søndagens omvendte møte var man nest best i det meste, og tapte fortjent 0-1. Heller enn å tette luka til Arsenal ble man da omringet av utfordrere, som vil ha ord med i laget om både topp 4 og tittel. Ny mulighet nå, når både Arsenal og Newcastle avga poeng. Tolv siste hjemme mot Villa er vunnet. John Stones er eneste skadefravær.

  Unai Emery har fått fin start på sin Villa-karriere. Bare Arsenal og Manchester United har plukket flerte poeng enn Villa siden spanjolens ansettelse, men lørdag gikk det galt. Individuelle blemmer bidro i sterk grad til fire baklengs og null poeng, til tross for at man vant alt av statistikker – som blant annet 19-9 i avslutninger. Emerys tre første bortekamper er vunnet, men statistikken mot City er ikke all verden. Ingen av siste 14 er vunnet, og siste seier kom i 2013. Ingen nye skadeproblemer, men Betrand Traore og Diego Carlos må fortsatt vente.

  Odds:

  H: 1,28

  U: 5,50

  B: 9,50

  *Odds fra Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen