More

  Gyllen mulighet for Ipswich

  Hengekamper i The Championship i kveld, og ekstra oppmerksomhet får oppgjøret mellom opprykksjagende Ipswich og tabelljumbo Rotherham. Ipswich Town har siden forrige sesongs opprykk vist vei på nivå 2, og gjennom det meste av sesongen holdt direkte opprykksplass. 0-4-tapet mot Leeds lille julaften var imidlertid starten på en lang og vond periode, som ga åtte strake kamper uten seier.

  Les også: Manchester City – Brentford

  Hyggelig program for Ipswich

  Ipswich, Championship
  Championship-Runden: Ipswich Virker På Vei Ut Av Bølgedalen

  Town forsvant ut av direkte opprykksplass, og det var da lenge kun prat om Leeds og Southampton, som utfordrere til 2.plassen bak suverene Leicester. Nå har imidlertid Ipswich slått tilbake med strake seirer, og blir Rotherham slått i hengekampen i kveld vil Kieran McKennas utvalgte være á poeng med Leeds. Det er også verdt å merke seg at Town i sine neste syv kamper møter lag fra 12. plass og nedover. Kan hende var folk i overkant raske med å avskrive The Tractor Boys.

  Prøv Tipsbladet i 4 uker for bare 5 kroner!

  Håpløs oppgave

  Mens Ipswich kjemper for poeng som kan ta dem tilbake til Premier League, så skal kveldens motstander mobilisere for The Great Escape. Det er imidlertid få, om noen, som tror The Millers kan redde plassen i The Championship. Med 14 kamper igjen å spille skiller det 14 poeng frem til trygg plass, og The Millers har altså vunnet 3 av sine 32 kamper. Sorry, men det nytter faktisk ikke.

  Øvrige kamper, The Championship tirsdag

  Gyllen Mulighet For Ipswich S68 Josh Bowler Cardiff Ipswich
  Bunnoppgjør: Josh Bowler Og Cardiff Møter Blackburn Til Kamp Om Særs Viktige Poeng

  Cardiff – Blackburn

  Cardiff har tapt fem av sine siste seks, og alle sine siste tre. Er alt annet enn på trygg grunn, og statistikken mot Blackburn er slett ikke mye å skrive hjem om. Siste seks er tapt, og ingen av de siste elleve er vunnet. Blackburn er enda verre stilt på Championship-tabellen, med tre poeng frem til kveldens motstander. Noe av inntrykket ble rettet opp gjennom 3-1-seier mot Stoke, før det også ble poeng fra helgens Lancashire-derby mot Preston.  

  Plymouth – West Bromwich

  The Championship
  The Championship: Joe Edwards Og Plymouth Tar Steg Mot Ny Kontrakt Med Full Pott I Kveld

  Plymouth Argyle er av divisjonens beste hjemmelag, men formen på Home Park rekker ikke alene til ny kontrakt. Har fortsatt bare fem poengs luke til streken, etter at siste tre kamper kun har gitt totalt ett poeng. West Bromwich har fortsatt tilhold på play off, selv om det lørdag endte med 0-2-tap hjemme mot Southampton. Det endte målløst da Plymouth og WBA møttes på The Hawthorns i oktober.

  Southampton – Hull

  Ryan Fraser
  Slo Tilbake: Southampton Slo Umiddelbart Tilbake Etter Nederlaget Mot Bristol City

  Southampton måtte mot Bristol City tåle et første tap på 25 kamper, men Russell Martins menn slo umiddelbart tilbake. Ryan Fraser og David Brooks scoret målene som senket West Bromwich, og med seier i kveld er The Saints tilbake på 2.plass. Hull er ett av veldig mange lag som har siktet innstilt på play off, og helgens 2-1-seier mot Huddersfield gjør at bare målforskjellen skiller frem til 6. plassen. Kampen mot Huddersfield ble spesielt minneverdig for Jacob Greaves. 23-åringen spilte ikke bare sin kamp nummer 200 for The Tigers. Han var også kaptein for kvelden, og feiret ved å score begge Hulls mål – det siste sågar i fjerde tilleggsminutt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen