More

  Grimsby Town sjokkerte og satte rekord

  FA-cupens siste dag av femte runde gav sesongens store sjokk da Grimsby knekte Southampton

  Det nyopprykkede League Two-laget Grimsby Town tok med seg nesten 5000 fans den lange turen til Southampton onsdag kveld. Fiskerne fikk se laget sjokkere til tross for at Southampton kunne og burde ha ledet etter den første halvtimen.

  VAR så en hands like før pause og Gavan Holohan satte straffen sikkert i mål for gjestene. Fem minutter ut i andreomgang fikk de en ny straffe da Saints-spiller Duje Caleta-Car slo Grimsby-spissen Danilo Orsi i ryggen. En håpløs avgjørelse men Holohan brydde seg ikke og var like sikker som første gang.

  Duje Caleta-Car reduserte for Saints på corner før Theo Walcott trodde han hadde utlignet med fem minutter igjen på klokken. VAR måtte igjen inn og målet ble annullert for offside. Til tross for presset holdt Grimsby unna og kunne sjokkerte juble over en plass i kvartfinalen i årets FA-cup. En forferdelig sesong for Southampton fortsetter i full styrke.

  Grimsby satte dermed en ny rekord i FA-cupen. Aldri før har et lag eliminert fem klubber fra en høyere divisjon i løpet av en FA-cupsesong. De tok også turen til kvartfinalen for første gang siden 1939.

  Med tirsdagens og onsdagens resultater er det bare fire Premier League-klubber igjen i årets FA-cup. Trekningen sikrer også minst et Championship-lag i semifinalen.

  Trekning kvartfinaler:

  • Manchester United – Fulham
  • Manchester City – Burnley
  • Sheffield United – Blackburn
  • Brighton – Grimsby

  Kampene blir spilt helgen 18/19 mars.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen