More

  Gordon til Newcastle

  Partene kom lørdag til enighet om en passende overgangssum, og søndag ble Anthony Gordon presentert som Newcastle-spiller. 21-åringen har siden 2010 vært Evertons eiendom, og det endelige gjennombruddet kom da han forrige sesong bidro til at klubben sikret ny Premier League-kontrakt.

  Nå er Everton i nedrykksgjørma igjen, og Gordon søkte da etter annet sted å spille ball. Etter å ha hørt om interessen fra tabelltreer Newcastle leverte unggutten inn skriftlig ønske om klubbskifte, og i dag var avtalen altså i boks.

  -Helt siden jeg hørte om interessen var jeg klar på at Newcastle var klubben for meg. Jeg har fortsatt ikke fått vise hva jeg er kapabel til, men både håper og tror jeg kan utvikle meg videre her, sa Gordon i sitt førte intervju på Newcastles hjemmesider.

  Overgangssummen oppgis til £40 millioner, mens ytterligere fem pundmillioner tikker inn på Toffees-kontoen når ulike kriterier er innfridd.

  Gordon har scoret 7 mål på 78 kamper siden førstelagsdebuten i 2017, men har ikke startet en kamp siden møtet med Wolves 2.juledag. Første mulige debut kommer mot West Ham neste helg, klubben han fra innbytterbenken så Everton tape mot i forrige ligarunde.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen