More

  Golfvinner til 401 i odds!

  Coolbet er kåret til Norges beste bookmaker i tre tester på rad og kjent for å ha de beste odds, slikt blir det mange vinnerhistorier av.
  Forrige uke var dette ukens beste spill:

  – Det betyr nydelig diplom i posten til denne Oslo-mannen. En femtilapp ble til tjue tusenlapper. Det er strålende spilt og vinneren får litt ekstra penger i sommer, sier talsmann Mikael Mellquist fra Coolbet.com.
  Men det var ikke den eneste strålende kupongen denne uken. Coolbetteamet noterte denne også fra en kar i Tromsø:

  – Ni fotballkamper og to tenniskamper rett ned. Det er utrolig imponerende og en type kupong mange nordmenn velger. Lav innsats, men høy odds. Og de sitter en gang i blant.
  Her ble 100 kroner forvandlet til mer enn 10000 kroner, det er fantastisk jobbet, sier Mikael Mellquist og sender en gratulasjon til Tromsø-mannen.
  Og velger man kamper med høyere odds så trenger man heller ikke så mange kamper for å få en solid vinnerkupong som denne under fra en annen Oslo-kar.

  – To norske seirer i forrige uke ble dyrt for Coolbet, men det tar vi gjerne. Det er gøy med et landslag som har gode sjanser til å nå et stort mesterskap igjen. Dette er en flott firling som ga nydelig gevinst, avslutter Mikael Mellquist.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen