More

  GIRONA – ALAVÉS

  Girona kan gjeninnta tabelltoppen når katalanerne og Alavés avslutter den 17. La Liga-runden i kveld.

  • Girona – Alavés (La Liga
  • Mandag kl. 21:00 (TV 2 Sport Premium)
  • Estadio Montilivi, Girona

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 1,52
  • U 4,20
  • B 5,80
  Girona
  Daley Blind Og Girona Har Hatt Mye Å Juble For I Høst.

  Girona er kan hende det laget som har imponert oss mest av alle lag i de europeiske toppligaene denne sesongen. Lilleputten fra Katalonia har på rekordtid blitt forvandlet til et topplag, og at de er med i toppen, skyldes hverken tilfeldigheter eller mye hjelp fra dommerne. De har rett og slett spilt feiende flott fotball, og har også vist at de har en vinnerskalle større enn flesteparten av sine konkurrenter.

  SISTE SJANSE FOR Å FÅ TIPSBLADET I FIRE UKER FOR FEM KRONER!

  Lang skadeliste for hjemmelaget

  De har tatt hele 17 poeng etter å ha ligget under i løpet av de 16 første ligarundene, men håper for en gangs skyld å ikke komme bakpå, når de i kveld får besøk av nyopprykkede Alavés. Og hjemme på Montilivi er de vanskelige å tukte. Kun ligaleder Real Madrid har reist fra Girona med tre poeng denne høsten, men katalanerne har muligheten til å gjeninnta tabelltoppen med sesongens 14. seier i kveld.

  LES OGSÅ: Tøff test for Glimt

  Míchels svært så imponerende mannskap har allerede møtt ett nyopprykket lag på hjemmebane denne sesongen, og alle poengene ble igjen på Montilivi da Las Palmas ble slått 1-0. Girona har tatt 10 av 12 mulige poeng i siste fire hjemmekamper. Men, de stiller svekket i kveld. Talismanen Cristhian Stuani soner karantene. I tillegg er Yangel Herrera og Borja García ute, mens Viktor Tsygankov er usikker. Lantidsskadde Joel Roca Casals, Ricard Artero og Toni Villa mangler også.

  Ute resten av sesongen

  Dermed øyner kanskje Alavés til å stelle i stand en overraskelse i kveld. Baskerne har klart seg brukbart etter comebacket til La Liga, og ligger på 13. plass på tabellen når ligarunden skal avsluttes i kveld. Men, Alavés har tatt de aller fleste av de 16 poengene sine på eget gress. De har nemlig ikke vunnet noen av sine åtte bortekamper denne sesongen, og man må tilbake til oktober 2021 for å finne forrige triumf på bortebane.

  Alavés har også noen frafall i kveld, men ikke på langt nær så mange som Girona. Giuliani Simeone har ikke vært med i hele høst på grunn av en ankelskade, mens sesongen er over for Aleksandar Sedlar med en korsbåndsskade. I tillegg er Abdel Aqbar suspendert.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen