More

  Gavi mister resten av sesongen

  Gavi pådro seg en alvorlig kneskade i kampen mot Georgia, og mister trolig resten av sesongen.

  Gavi mister resten av sesongen

  Gavi
  En Gråtkvald Gavi Forlater Banen Mot Georgia.

  Spania slo Georgia 3-1 i går, og sikret seg dermed gruppeseieren i Norge kvalifiseringsgruppe. Men, kampen vil ikke bli husket for resultatet, snarere Gavis alvorlige kneskade etter en snau halvtime. Førsteomgang var halvspilt da ulykken var et faktum, og en gråtkvalt Barcelona-stjerne forlot banen i det 24. minutt. Det var nettopp Gavi som sendte Spania til EM da han ble matchvinner mot Norge i oktober.

  TILBUD: Prøv et abonnement på Tipsbladet i fire uker for fem kroner!

  Omfanget av skaden til 19-åringen blir ikke klart før senere denne uken, men de første signalene tyder på at resten av sesongen, samt EM i Tyskland neste sommer ryker for den svært talentfulle midtbanespilleren. Lagkamerat i Barcelona, Ferran Torres, holdt opp rekkekameratens trøye da han la på til 2-1 i seieren mot Georgia, og er naturlig nok bekymret for sin lagkompis.

  – Vi kjenner ikke til skadeomfanget ennå, men vi vet hvilken kriger han er, og med tanke på måten han forlot banen på, tror vi det er alvorlig. Vi håper han blir bra igjen så fort som mulig, sa Ferran Torres etter kampslutt i Valladolid.

  Gavi
  Ferran Torres Uttrykte Sin Støtte Til Lagkompisen.

  Spania fikk til slutt ingen problemer med å kvalifisere seg til EM, og vant kvalifiseringruppe A med 7-0-1, og ble gruppevinnere, fire poeng foran Skottland på andreplass.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen